YVES ROCHER MICELLAR WATER SENSITIVE VÉGÉTAL

Konečne pridávam nový článok a veľmi sa tomu teším! Keďže mám toho momentálne v škole veľa, plus o pár dní mám zase maturitu, na blog mi nezostáva príliš veľa času, čo ma mrzí a chcem vám to všetko vynahradiť! Pred nedávnom som dopoužívala micelárnu vodu od Yves Rocher, ktorá je určená najmä na citlivú pleť a tak som sa rozhodla, že vám na ňu napíšem recenziu. Fotky sú nafotené ešte keď som ju mala čerstvo novú, takže na fotkách môžete vidieť moje krásne gélové nechty, za ktorými mi je z času na čas aj smutno. Poďme teda na to!


A little bit more about it...

upokojujúca micelárna voda určená pre citlivú pleť
• má pleť dokonale odlíčiť, jemne vyčistiť a pleť nedráždi
• zloženie rastlinného pôvodu, bez alkoholu, farbív a minerálnych olejov a parabénov
• 200mL - cena 7,50€


Yves Rocher Micellar Water Sensitive Végétal

Táto micelárka bola moja úplne prvá od Yves Rocher a keďže samotnú značku mám veľmi rada a s ich produktami som spokojná a viac-menej mi vyhovujú, bola som celkom zvedavá, ako na mňa zapôsobí táto micelárka. Aj napriek tomu, že nie je určená práve pre môj typ pleti, sadla mi dobre a pleť nedráždila. Čo sa týka odlíčenia pleti, bolo to už trošku horšie. Pokiaľ som si dala na seba len jemný make-up v podobe korektorov a púdru, pleť odlíčila celkom dobre, ale trošku jej to trvalo a musela som jej použiť oveľa viac, ako pri iných micelárkach. V poslednej dobe som však začala používať aj make-up a s tým už mala problém. Pleť bola veľmi zle odlíčená a musela som ju ešte niekoľkokrát doodličovať. Rovnako tak to má aj so špirálou. Že by pleť okrem odlíčenia aj čistila, to som si nevšimla. Takže pokiaľ na líčenie používate viacero produktov a najmä kombináciu make-upu s púdrom a korektormi, túto micelárku si určite nekupujte. Ak sa však líčite minimálne, myslím, že vám postačí, aj keď za tú cenu si viete kúpiť oveľa lepšiu micelárnu vodu




🗢🗢🗢🗢🗢

2/5 bodov





17 comments

  1. Jee, tak to je velká škoda:(. Každopádně já si poslední dobou začala všímat, že mi micelárky vysušují pleť, takže jsem přešla na odličovací mléko a jsem spokojená:D. Ale ještě nedávno jsem používala Biodermu a ta byla hrozně super:).

    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biodermu som používala aj ja a bola skvelá :) Určite sa chcem aj k nej opäť vrátiť

      Delete
  2. Produkt vypadá krásně, ale jestli nefunguje, jak má... Já teď používám micelárku od Astrid a jsem relativně spokojená. :)
    jsem Katrin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Astridku som sa tiež pozerala, ale nakoniec som si ju nekúpila :)

      Delete
  3. Yves Rocher milujem, ale ich micelárky mi nesedia. Mala som tú na mastnú/zmiešanú pleť, a keď som si ňou odličovala oči, vyzerala som ako medvedík čistotný :D a nešlo to dole :D

    ReplyDelete
  4. Já jsem ji měla už několikrát a jsem s ní velmi spokojená. Makeup i řasenku mi velmi dobře odlíčí. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Já jsem si teď pořídila tu micelární vodu od Garnier a jsem s ní moc spokojená. Pěkně odstraňuje i odolný make-up. Tuhle značku kosmetiky mám ráda, ale micelárku jsem od nich ještě nezkoušela, i když koukám, že není o co stát, protože jak píšeš, tak za tu cenu si koupím lepší :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. S Garnier sa táto pre mňa nedá absolútne ani len porovnať, Garnier je úžasná kvalita a micelárku mám už ani neviem koľký raz :)

      Delete
  6. Ja túto micku tiež moc nemusím, to je asi prvý a jediný produkt, ktorý mi zatiaľ od YR nesadol :O
    Inak, musím sa opakovať, ale máš prenádherné fotky a čo sa týka nechtíkov, mne moje gélové tiež chýbajú, takže ťa úplne chápem... :(

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to mám aj ja, zatiaľ mi sadlo asi všetko :) A ďakujem ♥

      Delete
  7. Yves Rocher is a good brand... you pics are so beautiful love the colors...
    Xoxo from Portugal

    marisasclosetblog.com

    ReplyDelete
  8. Mrknu na ni, vypadá dobře! :)

    ReplyDelete
  9. Ja som na tie micelárky vôbec neni ale zasa rada si s nimi niekedy vyčistím pleť. Skôr mám rada kokosový olej, ktorý je síce mastný ale zasa mi hodne pomáha.

    Klaudia Duranova

    ReplyDelete
  10. Já na ni zrovna nedávno koukal v obchodě. Na oko vypadá moc hezky. Každopádně díky za recenzi! My používáme většinou tu od Mixa a je pravda, že za tu cenu si člověk koupí kde co..

    B&M&P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mixu som už skúšala aj ja, ale veľmi mi nesadla :)

      Delete
    2. Vyzerá fajn. Škoda, že nefunguje tak ako má. Inak značku YR mám veľmi rada.

      Suesanqa

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.