SUEDE JACKET OUTFITS


Ako som tak chodila po nákupnom centre a pozerala sa po novej koženkovej bunde na jar, všimla som si, že okrem týchto módnych klasík sú momentálne veľkým trendom aj semišové bundičky. A práve preto som sa rozhodla, že v nových outfitoch budú hlavným prvkom práve tie! Dúfam, že sa vám budú páčiť a inšpirujete sa ako nosiť či kombinovať semišové bundy na jar.









Ktorý z outfitov vás najviac zaujal? Čo hovoríte na tento módny trend? Páči sa vám?






12 comments

  1. Beautiful jackets <3

    I followed you on GFC. I hope you can follow me back.

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. I really liked the first one, but the others also dressed them !!!
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    ReplyDelete
  3. najviac ma zaujal prvý, štvrtý a piaty aj keď v tom prvom by som určite (ja) zamenila topánky, ale inak tiež sa mi dosť zapáčili tieto bundičky, hlavne v baby pink farbe :)

    The Noela

    ReplyDelete
  4. Nejvíce se mi líbí první a poslední outfit.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Outfity vyzerajú veľmi pekne a najviac ma zaujal posledný outfit,kedže kombinácia bielej,sivej a modrej sa mi moc páči :). Už by aj mne trebalo nejakú takú bundičku na blížiacu sa jar.
    Lifelover

    ReplyDelete
  6. Opäť krásne inšpirácie! ♥ Tlieskam, si fakt šikovná :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  7. Fandím outfitu s pepito sukní! Semišovou bundičku jsem si koupila v zahraničí před několika lety v taupe odstínu; přišla mi tehdy jako dobrá univerzální alternativa k džínovým a koženým bundám, které mě nikdy moc nechytly. Loni jsem procházela obchody a byla v šoku, že moje "originální" semišová bundička, kterou mi tolik holek chválilo, visí snad v každém obchodě. Tak koukám, že ta vlna ještě nepřešla. :D

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.