GARNIER BOTANIC THERAPY RICINUS OIL & ALMOND

Pred nedávnom som si prechádzala fotky a našla tam práve tieto, ktoré som fotila ešte vtedy, keď som produkty kúpila a tak mi napadlo, že vám na ne urobím recenziu. Jedná sa o vlasový šampón a kondicionér z rady Botanic Therapy od Garnier a oba produkty sú obohatené o ricínový olej a mandle. Pri ich kúpe ma očarila ich nádherná orientálna vôňa, ktorá naozaj pôsobí terapeuticky a doslova si vás získa, takže ak chcete vedieť o nich viac, určite si prečítajte celý článok!


A little bit more about it...

• rada obsahuje ricínový a mandľový olej, ktorý vlasy posilní a obnovuje
• produkty sú určené najmä pre slabé a lámajúce sa vlasy
• produkty vlasy nezaťažujú a sú vhodné na každodenné používanie
• bez parabénov s prírodnými výťažkami
• cena od 3€ (za každý produkt)



Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Shampoo

Prvou by som začala asi vôňou oboch produktov, ktorá je dokonalá a myslím, že nič krajšie som vo vlasovej kozmetike ešte necítila. Má veľmi zaujímavú orientálnu, no pri tom sladkú vôňu, až v nej cítite karamel a neviete sa jej nabažiť. Táto vôňa ostáva vo vlasoch aj po použití šampónu, čo je pre mňa veľké plus, keďže milujem, keď vlasy ostanú voňavé aj po použití produktov. Penenie je také normálne, ako u väčšiny iných šampónoch, takže ho až tak rýchlo neminiete. Vlasy sú na pohľad zdravé a naozaj dobre zregenerované a lesklé. Je pravda, že vlasy nie sú vôbec zaťažené a vidím to najmä tým, že oba produkty používam každý deň a k vlasom sú veľmi šetrné.




Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Conditioner

Druhým produktom z tejto rady je balzám/kondicionér na vlasy, ktorý má ešte intenzívnejšiu vôňu ako šampón a tak si ho budete dávať na vlasy po kilách, aj keď ho stačí také stredné množstvo. Vlasy pekne prevonia, sú vyživené a zregenerované. Ja osobne som z tejto rady nadšená a určite ju odporúčam aj vám!


🗢🗢🗢🗢🗢

4/5 bodov




7 comments

  1. Týjo, nejenže mají skvělý obaly, ale očividně jsou i dobré :) no nic, už vím, pro co půjdu, až mi dojde můj stávající šampon :) díky za inspiraci :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  2. Ta vůně musí být úžasná, vlasovou kosmetiku od Garnier mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Vlasovou péči od Garnier mám moc ráda, ty vůně jsou vždycky úplně úžasné:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. vypadá moc dobře :) i vzhledově! :D Musím po něm mrknout :)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  5. O tejto novej rade som počula veľa chváli od zahraničných blogeriek. Keď sa mi minie môj určite by som ich rada vyskúšala.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  6. Na tyto produkty jsem doposud ještě nenarazila, nicméně zní fajn a možná v budoucnu budou dobrá volba i pro mě.

    somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.