H&M HAUL

Skoro po mesiaci tu pre vás mám opäť nový fashion haul. Ako správna nákupná maniačka som nemohla skončiť (v období tak skvelých zliav) iba s jedným nákupom a tak vám prinášam nové kúsky, ktoré čerstvo pribudli do môjho šatníka. Aj keď ich je len zopár, veľmi sa z nich teším! Poďme teda na to!


Prvým kúskom sú opäť chokery, ktoré ste mohli vidieť aj v predchádzajúcom haule. Skoro celý nákup som robila cez online obchod značky H&M a za takú skvelú cenu som tam tieto chokery proste nemohla nechať. Sú veľmi jemné a všetky sú viac-menej v rose gold farbe, ktorú v poslednej dobe veľmi obľubujem (až sa tomu sama čudujem, haha).


Druhým kúskom je táto krásna huňatá čierna crop mikina, do ktorej som sa zamilovala úplne na prvý pohľad a je neskutočne pohodlná! Ako jediná z tohto haulu je kupovaná v kamennom obchode H&M, takže pokiaľ si získala aj vaše srdce, určite sa po nej choďte popozerať. Mali ju aj v bielom prevedení.


Poďme sa však vrátiť späť ku kúskom, ktoré som si z H&M objednala cez internet. Ďalším z nich je aj táto oversized ružová mikina, ktorá je na mňa teda až priveľmi oversized, ale dúfam, že ju vynosím. Hold, to sú nevýhody online nakupovania. Túto mikinu som si však kúpila najmä kvôli tomu, že som ju chcela nosiť práve v kombinácií s košeľou, ktorú vám nižšie ukážem.


Už veľmi dlho som chcela dlhú pásikavú košeľu, ktorú by som skombinovala s nejakým svetríkom alebo obyčajnou teplákovou mikinou, no stále som nikde nevedela nájsť takú, ktorý by mojím požiadavkám vyhovovala. Keď som uvidela v H&M túto, ihneď som si ju zobrala! Síce mi je o niečo väčšia, je veľmi pekná a celkom zaujímavo riešená, keďže gombíky jej končia nejak v polovici. Každopádne som veľmi zvedavá, ako bude vyzerať celý outfit s touto košeľou!


Čo vás najviac zaujalo? Ako často nakupujete v H&M? Aký štýl obliekania preferujete?








Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgo → All 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic

15 comments

  1. Veľm pekné kúsky, najviac ma zaujala ružová oversized mikina. Ja osobne mám oversized kúsky veľmi rada a preferujem ležérny štýl obliekania :). Inak na H&M e-shope nakupujem pomerne často, no väčšinou len veci z H&M oddelenia, ktoré zbožňujem a vždy si tam dokážem vybrať množstvo doplnkov :)

    ReplyDelete
  2. Pěkné věci, nejvíce mě zaujala košile, protože takovou bych potřebovala :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. I'm obsessed with H&M, I love their wardrobe and jewelry. A wonderful post dear!
    Maybe follow for follow? :)

    Dear Miss Modern: Planner Ideas | Instagram: @https.katt

    ReplyDelete
  4. Nádherné kousky! Nejvíce mě zaujala rozhodně ta košile. Košil není nikdy dost, s kamarádkou se od nich pomalu musíme navzájem odtrhávat. :D
    I ta růžová mikča vypadá skvěle. ♥

    ReplyDelete
  5. Krásné kousky, nejvíce mě zaujala košile a ty chokery jsou taky moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Všechny kousky jsou super, nejvíc se mi líbí košile :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  7. HM má moc hezké kousky, ale přijdou mi pro někoho vyzrálejšího :D ani já ve svých 23 let si nedovedu představit tohle kombinovat, holt na to nejsem :D ale tobě závidím,že to umíš

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    ReplyDelete
  8. Iove H&M great itens you choose very well ... have a wonderful weekend..
    Xoxo from Portugal

    marisasclosetblog.com

    ReplyDelete
  9. great post honey! i follow your amazing blog :)
    kisses from Poland :*

    ReplyDelete
  10. Všechny věci jsou moc pěkné, H&M je dobrý obchod, taky tam chodím ráda :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  11. Krásne veci, hneď by som brala všetky, ale najviac sa mi páči tá ružová mikča a chockery ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  12. Tá košeľa je tak božská,ja milujem košeľe a hlavne také biele..ja v HMku som nikdy moc nenakupovala,ale naposledy keď som sa tam náhodou skočila pozrieť,som zistila,že tam vôbec nemajú zlé veci a aj tento haul je toho dôkazom :) .A nie si jediná,ktorá si obľúbila rose gold farbu. Veľmi super článok!
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete
  13. Super úlovky :D V H&M si vždycky vyberu :)
    Karelzzilla

    ReplyDelete
  14. Hej! Świetny post :)

    obserwuje i zapraszam do mnie :
    milentry-blog.blogspot.com

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.