GET THE STYLE | PART TWO

Keďže mal prvý článok zo série "Get The Style" veľký úspech, rozhodla som sa pre vás pripraviť ďalší diel. Opäť som vybrala niekoľko krásnych outfitov a aj napriek tomu, že nie vždy bolo ľahké nájsť presne taký istý, respektíve podobný kúsok, snažila som sa vybrať čo najviac sa podobajúce kúsky a vytvoriť z nich outfity, ktoré vidíte na obrázkoch. Dúfam, že sa vám budú páčiť a inšpirujú vás!


Prvým outfitom je jednoduchý, no štýlový outfit s veľmi zaujímavou bundou, ktorú som našla práve v obchode Pull&Bear. Pokiaľ by sa vám nepáčila práve táto farba, nájdete ju aj v čiernom prevedení.



Druhým outfitom je tento elegantný s krásnym trenchcoatom, ktorý by mal tvoriť súčasť každého šatníku. Je to kúsok, s ktorým každý outfit vyzerá skvelo a okrem iného sa dá aj super kombinovať.



Tretím outfitom je tento s kombináciou dlhej košele a svetríku. Síce sa mi momentálne nepodarilo nájsť úplne taký istý, no raz som si veľmi podobný kúpila v H&M. Avšak takýto štýl obliekania sa mne osobne veľmi páči.



Do tohto outfitu som sa zamilovala na prvý pohľad a jednoducho som vám ho sem nemohla nedať. Kombináciu sukne s oversized svetrom milujem a v tomto prípade sa mi veľmi páči aj kombinácia všetkých farieb. 



Ďalší outfit tvorí kúsok, ktorý sa stal veľmi trendy a aj mne sa zapáčil až natoľko, že som si ho proste musela ísť kúpiť. Je ním práve táto krásna čierna bunda, ktorú som ja zohnala v F&F dokonca za super cenu, no pre vás som ju našla v ZARE, aj keď viacero jej variant a farieb nájdete napríklad aj Bershke či iných  obchodoch.



Posledný outfit je skôr určený už na také to prechodné obdobie zo zimy na jar alebo aj kľudne na teplejší zimný deň. Veľmi sa mi páči, ako celý look vyzerá luxusne a pritom sú v ňom použité jednoduché kúsky, ktoré sú však zladené tak, aby vo vás ten luxusný výzor vyvolali. Sama by som zvolila asi iný top a možno topánky (aj keď sú tieto vysoké čižmy bomba!), no aj tak sa mi outfit páči.


Ktorý outfit vás zaujal najviac? Kde najradšej nakupujete? Aký kúsok by ste chceli do svojho šatníka doplniť?








Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgo → All 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic

4 comments

  1. Všechny outfity jsou naprosto dokonalý, vždycky obdivuju lidi, kteří to dokážou takhle perfektně sladit :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  2. Super článok! Mňa najviac zaujal ten posledný outfit a dokonca tie čižmy mám aj doma a úplne ich zbožňujem. Dajú sa skvelo zladiť :) . Už dlhšiu dobu si plánujem kúpiť novú kožennú bundu s nejakými zlatými detailmi,ktorú budem nosiť najmä pod kožušinkovou vestou,ktorá je teraz tak veľmi populárna :) .

    ReplyDelete
  3. Cocolino mi připadá nejlépe vońavé no =) další voňavý článek už mám na blogu =D

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.