ALIEXPRESS | ČO SA NAJVIAC OPLATÍ?

Každá z nás už určite niečo z internetového ázijského e-shopu objednávala alebo aspoň minimálne niektorý z nich pozná. Môžem povedať, že práve s Alexpressom mám najväčšiu skúsenosť a to najmä kvôli tomu, že svoj prvý úlovok z tohto internetového obchodu som si kúpila ešte pred viac ako 3 rokmi. Keďže sa jedná o obchod s veľmi nízkymi cenami, láka vás kúpiť si naozaj všeličo a s tým mám skúsenosť aj ja sama. Objednala som si veci rôznych kategórií od oblečenia, doplnkov až po rôzne príslušenstvo a okrem pozitívnych skúseností mám aj tie negatívne. Práve preto som sa rozhodla urobiť článok, v ktorom by som vám dala tipy na to, čo sa na Aliexpresse najviac oplatí kúpiť a budete s tým viac-menej spokojné. Poďme teda na to!


1. Kryty na mobil a iné príslušenstvo
Na tomto ázijskom obchode sa najviac oplatí kúpiť práve kryty na mobil a rôzne príslušenstvo k nemu. Nie len, že cena je naozaj veľmi lacná, kvalita býva niekedy pomerne vysoká a nájdete tu krásne kúsky. V obchodoch vidíte kryty, ktoré sú doslova predražené a na Aliexpresse ich nájdete za pár eur, niekedy až centov. Sama objednávam kryty jedine z Aliexpressu a väčšinou mám s nimi len dobré skúsenosti, aj keď občas sa stane, že kryt až tak dobre nesedí. Mojím najnovším úlovkom je práve tento nádherný srdiečkový prelievaci kryt s trblietkami

Novým trendom sú aj tzv. "pop up" držiaky na mobily, ktoré na Aliexpresse kúpite tiež za pár eur a výber motívov je naozaj veľký. Ja som si na "skúšku" kúpila tento ružový s trblietkami a zatiaľ musím povedať, že kvalita je naozaj super.



2. Bižutéria
Pokiaľ rady nosievate bižutériu, na Aliexpresse jej nájdete neskutočne veľa. V období, kedy sa chokery stali veľkým trendom, som si ich chcela nejaké zaobstarať aj ja, no odradzovala ma najmä cena v pomere s kvalitou týchto náhrdelníkov. Vtedy som si ich objednala práve tu a to hneď niekoľko! Bola to sada asi 10 semišových chokeroch v rôznych farbách a na to, že stáli cez 2€, ich kvalita bola oveľa lepšia, ako u niektorých, ktoré kúpite v normálnom obchode. Pred nedávnom mi prišli aj tieto dve rozkošné retiazky s písmenkami a srdiečkami, za ktoré by som normálne zaplatila tak päťkrát toľko, ak nie viac.



3. Kozmetické štetce
Okrem iného na Aliexpresse nájdete aj nádherné kozmetické štetce, pri ktorých je väčšinou problém iba s vypadávaním štetiniek. Pokiaľ sa však veľmi nelíčite a štetce používate len zriedkakedy, tieto vám určite postačia a nemusíte tak zbytočne vyhadzovať peniaze za predražené štetce, ktoré aj tak nevyužijete.



4. Slnečné okuliare
Mojím posledným tipom sú slnečné okuliare. Ak ste milovníčky práve týchto doplnkov, Aliexpress bude pre vás rajom v tejto oblasti. Nájdete tam kopu krásnych kúskov a určite neostanete len pri jedných. Ja som si z Ali objednala tieto zrkadlové a som s nimi neskutočne spokojná! Vyzerajú krásne a navyše sú skvelej kvality, takže pre mňa určite nie sú poslednými z tohto e-shopu.



Poznáte Aliexpress? Máte s ním nejakú skúsenosť? Aký máte názor na ázijské e-shopy?






Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgo → All 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic

13 comments

  1. Naprosto s tebou i tímhle souhlasím :) ještě bych řekla, že nějaké drobné doplňky do bytu se také hodí nebo tapety či nálepky na stěnu.

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    ReplyDelete
  2. Také tam nakupuji, štětce jsou dobré , samozřejmě narazila jsem i na hrozné, ale celkově se nákup vyplatil, na brýle jsem také koukala , ale bojím , se , že mi nebudou sedět, i když, za ty peníze :-D ...

    ReplyDelete
  3. Já až budu mít iPhone, tak si tam chci určitě koupit kryty na telefon. :)

    ReplyDelete
  4. Ja tie tvoje fotky tak milujem! ♥ A inak musím len súhlasiť! Ja som teda so štetcami odtiaľ mala zlú skúsenosť, keď sa mi tie "hlavy" oddelovali od rúčky aj kovovým úchytom ale tak to sa dá ľahko prilepiť :D ´

    Ja tam ešte rada nakupujem lepiace bločky, nálepky a washi pásky najmä kvôli cenám a tiež kvôli tým nekonečným dizajnom ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  5. Ty kosmetické štětce tam mají fakt super:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  6. Já mám z Aliexpressu několik krytů na mobil, ale i hodinky :)

    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  7. Na ali nakupuji dost často. Nejvíce taky kryty na mobil a různé drobnosti na dekoraci fotek nebo na kreativní tvoření. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  8. Krásne veci! Alí mám rada a nakupujem tak skoro to isté čo aj ty, ale mám odtiaľ rada aj stationary. Perá, nálepky, zvýrazňovače a také drobnosti.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  9. já si nejčastěji objednávám kryty na mobil, jsou tam fakt za pár korun, takže se to vyplatí :)

    ReplyDelete
  10. Aliexpress poznám a už dlhšiu dobu rozmýšľam,že si tám kúpim nejaké obaly na telefón,ale stále mám tak trochu obavy,že mi to nepríde alebo tak. No tento článok sa mi veľmi zíde,lebo už aspoň viem,čo je tam dobré objednávať. Prajem krásny zvyšok dňa a veľa šťastia v blogovaní :) :* .

    ReplyDelete
  11. Z Aliexpresu jsem objednávala pouze jednou, spíše jsem si oblíbila Wish, protože je i v češtině a jsou tam lépe vidět jednotlivá hodnocení obchodu a věcí. :) Z Ali jsem měla organizér a takovou speciální věc na vejce pro naše. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.