ZAFUL REVIEW

Dnes tu mám pre vás článok, ktorý sa chystám už dlho napísať a som rada, že ho konečne môžem vydať. Je to recenzia na veci, ktoré mi v rámci spolupráce poslala stránka ZAFUL a keďže to bola moja úplne prvá spolupráca, veľmi som sa jej potešila a bola zvedavá, ako budú veci vyzerať a najmä aká bude ich kvalita. Pokiaľ ste zvedaví, aké veci mi prišli a aký je môj názor na ne, určite pokračujte v čítaní celého článku!


Prvou vecou je tento veľmi krátky crop top v baby pink farbe, do ktorého som sa ihneď zamilovala. Keďže som spoluprácu nadviazala ešte na konci leta, bohužiaľ som ho nemala veľakrát na sebe, no na postave vyzerá naozaj veľmi pekne a zaujímavo, najmä kvôli rukávom. Čo ma veľmi prekvapilo, bola naozaj dobrá kvalita a je na ňom napísané, že je vyrobený v USA, tak neviem, čo je na tom pravdy, no každopádne som z neho nadšená a som rada, že som si ho vybrala.


Druhým kúskom je tento letný pruhovaný overal s odhalenými plecami. Na obrázku sa mi veľmi páčil a keďže som takýto nejaký vždy chcela, rozhodla som sa preň. Má na sebe aj veľmi rozkošné volániky a na postave je pekný, akurát mi je trošku veľký. Čo sa týka kvality, je trošku horšia, látka je celkom dosť priesvitná, ale nejedná sa o kúsok, ktorý by sa nedal vôbec nosiť.



Vybrala som si aj túto krásne farebnú a hlavne trblietkavú sadu štetcov na oči, ktorú ste už určite niekde videli v rôznych variantách a farbách. Musím povedať, že celková kvalita štetcov je fájn, štetinky trošku plznú, no veľmi dobre sa so štetcami pracovalo. Po vyčistení ostali stále trošku zafarbené, ale to myslím, že vôbec nevadí. Keďže si oči veľmi nelíčim, takéto štetce mi úplne v pohode stačia a som s nimi spokojná.


Poslednou vecou je tento štrasový choker. Chokery sa mi neskutočne páčia a hovorím to snáď všade, takže som sa rozhodla, že si nejaký vyberiem aj na ZAFUL. Doma som takýto ešte nemala, takže som naň bola veľmi zvedavá. Choker je trošku krechký a jemný a tak sa vždy bojím, aby som ho neroztrhla. Nemôžem povedať, že je zlej kvality, pretože nie je, ale nabudúce by som zvolila určite zvolila nejaký, ktorý už na pohľad nevyzerá tak labilne. 

S výberom vecí som však aj napriek niektorým nevýhodám spokojná a kvalita vecí zo ZAFULU ma prekvapila, keďže som vôbec nečakala, že pri niektorých kúskoch bude až taká dobrá. Takže som určite zvedavá, aj na iné veci z tejto stránky.


Ktoré veci vás najviac zaujali? Poznáte ZAFUL? Akú máte skúsenosť s týmto obchodom?




15 comments

  1. Ten overal je boží :) Miluji pruhované kousky!

    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  2. Já mám ze Zafulu jedny plavky a ty si nemůžu vynachválit! Jinak nejvíc se mi líbí ten první top, ten je rozkošný <3

    Praguetales

    ReplyDelete
  3. Krásné věci sis vybrala. Hrozně se mi líbí ty štětce. Už jsem se na ně taky na ně dívala. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Ty štětce jsou pecka, fakt se mi moc líbí. Líbí se mi všechny věci, ale ty štětce vedou :D

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  5. Ten croptop je nádherný! Cel leto bude určite super. Ja so Zaful skúsenosť nemám, ale kamarátka má od tial plavky a je moc spokojná.
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    ReplyDelete
  6. wooow ty štětce jsou fakt boží !

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Ty štětce a overal! Hezké kousky :) Je super, že si byla se Zafulem spokojená.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  8. Já s tímto e-shopem žádnou zkušenost nemám, z podobných obchodů si nic neobjednávám :) Ale vždycky se ráda dívám, co si objednali jiní :D Nejvíc se mi líbí asi overálek, k moři by byl skvělý :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  9. overal vyzerá naozaj krásne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  10. Takéto overaly milujem! a tie štetce sú nádherné ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  11. Zaful znám, věci se mi moc líbí. Jen jsem u spolupráce narazila na problém se clem. Ale bývá to pouze u některých případů. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.