WINTER PASTELS WITH H&M


Aj napriek tomu, že sa nám už December skončil, zima stále pokračuje a tak som sa rozhodla, že vám urobím nejaký fashion článok. Najprv som váhala, ktorú značku by som do neho zapojila, no nakoniec som opäť skončila pri H&M, avšak pokiaľ by mal článok úspech, určite by mohlo byť aj pokračovanie s napríklad značkou MANGO či ZARA. Všimla som si, že na zimu má H&M veľa pekných pastelových kúskov a tak som sa snažila všetko zladiť do pastelových a jemných tónov, aj keď to nie je vždy išlo. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť, niečo vás zaujme a určite mi do komentárov napíšte váš názor na prípadné pokračovanie s inou značkou. Tak poďme teda na to!


Začala by som ako vždy, bundičkami a kabátmi. Tentokrát som v H&M našla nádherné kúsky v jemných pastelových farbách a hneď som vedela, že vám ich sem musím dať. Sama neviem, ktorý sa mi páči skôr, avšak na kabáty a najmä na umelé kožušinky mám slabosť.



Pri krásnych kúskoch ostávame aj v kategórii svetríkov, ktoré by som hneď brala asi všetky. Všimla som si, že sú celkom trendy práve rolákové svetre alebo svetríky s hlbokým V-éčkovým výstrihom a samozrejme podmienkou je aj jemný a mäkký materiál.



Čo ma trošku sklamalo bol výber zo sukní, ktorý bol celkom biedny, avšak tieto dve čierne sukničky sa mi zo všetkých, ktoré som videla, páčili asi najviac. Nesmú chýbať ani lesklé a koženkové legíny (napríklad v kombinácii s umelým kožuchom) a pekné jeansy. Tých však v H&M je celkom dobrý výber.



Čo sa týka topánok alebo teda čižmičiek, je opäť len málo kúskov, ktoré mi padli do oka. Predovšetkým majú však len topánky v čiernej farbe, avšak zaujímavým doplnkom sú rôzne pracky, rôzne typy šnúrok alebo rôzne kombinácie materiálov.



Sklamaná som bola aj pri kategórii kabelky, no podarilo sa mi nájsť aspoň zopár takých, ktoré by sa mohli páčiť aj vám. Aj tu opäť prevládajú tmavé farby a preto by som uvítala aj trošku veselšie a farebnejšie kúsky.



Ako predposledné tu máme doplnky, ktoré už však boli podľa môjho gusta. V H&M nájdete veľa krásnych šálov rôznych dĺžok a štýlov a to na H&M milujem. Vždy si tam nájdem (čo sa týka minimálne doplnkov) niečo, čo sa mi zapáči ihneď na prvý pohľad. Aj tu však vládli najmä jemné a svetlé tóny.



A na záver tu máme bižutériu, kde som našla naozaj nádherné kúsky. Aj napriek tomu, že ju veľmi nenosím, s týmito všetkými náhrdelníkmi, náušnicami a prstienkami by som veru problém nemala. Všimla som si, že sa celkom novým trendom stali aj náušnice s brmbolčekmi, tak som vám ich sem rovno aj šupla. 


Čo hovoríte na zimné kúsky v H&M? Čo vás najviac zaujalo? Aké farby sa vám páčia na zimu?





13 comments

  1. Mě se pastelové barvy moc líbí, ale nemůžu si pomoct. Vždy, když jdu do HM, nikdy mě tam nic nezaujme. Přitom tvůj výběr se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Everything is so beautiful, I want it in my closet! :) Do you want to follow each other? Follow me and let me know on my blog so I can follow you back. ♥

    The Fashion Spell | VLOG: Christmas in Romania
    Winter Double Spell INTERNATIONAL GIVEAWAY

    ReplyDelete
  3. zbožňujem pastelové farby, najviac v kombinácii s čiernou :) pekný výber si spravila, mne osobne sa asi páči všetko :D možno až na koženkové legíny, lebo na tie si netrúfam, ale na ostatných sa mi zase páčia :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  4. Beautiful pastels, I love the sweaters and the jewellery! <3 By the way, thanks for the follow, I just followed back. <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  5. Kdykoliv vidím někoho, kdo má na sobě tyhle pastelové věci (hlavně svetry), líbí se mi to. Paradox je, že když mám tyhle barvy na sobě (hlavně růžovou), necítím se v tom a přijdu si, že vypadám tak nějak mdle. Ach jo, mám já to problémy. XD
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  6. Máme asi podobný vkus, většina kousků se mi moc líbí :)

    ReplyDelete
  7. To je úžasná inspirace, snad všechny kousky si dokážu představit i ve svém šatníku :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  8. Tak to jsem si nevšimla že mají takhle krásné pastelové kousky. To se na ně musím dojít podívat a pořídit si nějaký svetr a kabelku (minimálně) :D
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  9. Pastelové kabátiky sú NÁDHERNÉ! Doteraz som bola čierny človek ale najal začínam mať rada farby. Moc by som chcela kabát v takej levanduľovej farbe!
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    ReplyDelete
  10. ¡Hello!
    Beautiful photos. Great post.
    I'm your new follower. Follow for follow?
    Aprovecha La Vida Cada Día
    ¡Kiss!

    ReplyDelete
  11. Oblečení jste vybrala moc hezké, pastelové barvy se mi velmi líbí..
    Tip na luxusní pánské kabáty:https://taxido.cz/31-luxusni-panske-kabaty/panske-kabaty

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.