TESTUJEME VZORKY | #3

Po skoro troch mesiacoch tu mám pre vás opäť článok so vzorkami, ktoré som testovala. Ubehlo to strašne rýchlo a som rada, že ho môžem na blog zavesiť znovu. Tentokrát tu pre vás mám vzorky z dekoratívnej kozmetiky a vzorky parfémov, na ktoré som sa ja osobne veľmi tešila. Viac podrobností však nájdete v celom článku!



V tomto článku nájdete mini recenziu na dva make-upy - Air Mat od Bourjois a Teint Idéal od Vichy a na vzorky dvoch parfémov - Sí od Giorgio Armani a Chloé Eau De Parfum od Chloé.


Chloé Eau De Parfum by Chloé

Na tento parfém mala pred nejakým časom moja mamina, no mne sa veľmi jeho vôňa nepáčila a ten istý názor zdieľam aj teraz. Viem, že väčšina ľudí túto vôňu miluje, avšak ja do tejto skupiny ľudí nepatrím. Keďže som mala len vzorku, kde je parfému menej, dala som si ho najmä na krk. Musím povedať, že s výdržou ma trošku sklamal narozdiel od vzorky parfému Sí od Giorgio Armani, ktorého bolo rovnako veľa. Každopádne si myslím, že keďže je to parfémovaná voda, určite pri jej normálnom balení a dostatočnom aplikovaní budete vôňu cítiť po celý deň. To sa mi pri kvalitných parfémoch vždy potvrdilo. Avšak ja by som práve do tohto parfému určite nešla.



Sí by Giorgio Armani

Sí som voňala až teraz prvýkrát aj napriek tomu, že som na ňu v parfumérii už veľakrát narazila a musím povedať, že tá vôňa je nádherná a luxusná. Podľa mňa sa hodí úplne pre niekoho ambiciózneho a pre ženu, ktorá vie, čo chce a dokáže túto vôňu predať. Veľmi ma prekvapila aj výdrž malého testeru, ktorý som cítila noazaj dlho, takže v jej normálnom plnom balení jej určite nebude treba dať veľa. Mňa vôňa veľmi zaujala a určite vám odporúčam popozerať sa po nej.




Bourjois Air Mat Foundation (02 Vanilla)

Aj keď na make-upy veľmi nie som a používam radšej korektory, celkom som bola na následujúce dva make-upy zvedavá. Už hneď na prvý pohľad mi bolo jasné, že make-up mi odtieňom nesadne, keďže mám bledú pleť a tak aj bolo, make-up bol s oranžovým podtónom a bol na mňa celkom tmavý, čo asi ani podľa fotky až tak nezdá. Síce mal pekný matný finish, no zvýrazňoval póry a malé vrásky. Čo sa týka krytia, mal pomerne dobrú kryciu schopnosť a zaradila by som ho do takého nadpriemeru. Ľahko sa rozotieral aj napriek tomu, že mal hustejšiu konzistenciu a pomerne dobre sa aj odličoval. Make-up bol veľmi slabo parfemovaný až skoro bez vône. Stále mám z neho zmiešané pocity, keďže pleť naozaj krásne zmatnil, no trošku ma odrádza to, že zvýrazňuje póry a obávam sa toho, že by mi nesadol ani ten najbledší odtieň.




Vichy Teint Idéal Illuminating Foundation (25 Fluide)

Čo sa týka tohto make-upu, aj ten bol pre mňa až príliš oranžový a tmavý. Na pleti však vyzeral prirodzene a veľmi pekne ju zmatnil. Mal ľahkú konzistenciu, dobre sa na pleť nanášal a pri rozotieraní pomaly menil konzistenciu na hustejšiu. Mal stredné krytie, pleť trošku rozjasnil a mal aj jemnú parfemáciu. S odlíčením taktiež nebol žiadny problém.


Už ste skúšali parfém Chloé? Aký naň máte názor? Máte skúsenosť s nejakým make-upom od Bourjois?




6 comments

  1. Od Vichy bych ráda zkusila nějakou péči :)

    ReplyDelete
  2. Když jsem na Chloe viděla spoustu reklam a upoutávek, tak mi to nedala a šla jsem se na ni také podívat. Musím tedy také říct, že mě ta vůně také nesedí. Jinak make-up od Bourjois jsem nezkoušela. Ráda bych vyzkoušela nějakou další péči od Vichy. Je to už nějaký pátek, co jsem měla dva krémíky a byly super.
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  3. Ja zase patrím do tej kategórie, ktorým sa CHLOÉ páči, ale tak 100 ľudí 100 chutí :) veľmi ma zaujal ten makeup od Vichy, vyzerá podľa mňa dosť dobre ;)

    ReplyDelete
  4. To já Chloé miluju:D. Jinak Sí od Giorgio Armani je taky krásná vůně...:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  5. Já zase Chlolé miluji, ale každý má jiný vkus a to je dobře :D jinak mám normální velké balení a vydrží mi celý den i déle ;) Vichy má super produkty :)

    SmileThess

    ReplyDelete
  6. Od Armaniho mám rada vôňu Si, avšak tú Rose Signature. Táto klasická sa mi zdá dosť ťažká. Tá rose je jemnejšia a vydrží mi tiež úplne celý deň.

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.