SWEET LIKE CANDY BY ARIANA GRANDE

Dnešným článkom je recenzia na môj novo-obľúbený parfém alebo skôr parfumovanú vodu od Ariany Grande - Sweet Like Candy. Mohli ste ju už vidieť na blogu v článku o mojich top parfémoch a môj názor sa odvtedy nezmenil, stále ju zbožňujem. Ak sa chcete o nej dozvedieť viac, určite neváhajte a pokračujte ďalej v čítaní celej recenzie.


A little bit more about it...

• hlboká osobná vôňa stelesňuje zvodný koketný charakter formou sladkej hravej kompozície
hlava: černice, hruška bergamot
srdce: jazmín, pluméria, ibištek, šľahačka a zimolez
základ: krém z čiernych ríbezlí, penové cukríky, kašmírové drevo a vanilka
parfumovaná voda, 100mL - cena od 40€


Ariana Grande Sweet Like Candy Parfumovaná voda 

Túto parfumovanú vodu som sa rozhodla vyskúšať po tom, ako som od Ariany Grande dopoužívala parfumovanú vodu Ari a bola som s ňou spokojná. Veľmi ma lákala jej ospevovaná sladká vôňa, keďže práve tie ja môžem a flákonik bol úplne dokonalý, takže som si povedala, že do nej pôjdem a vyskúšam ju. Musím povedať, že na prvý raz mi nesadla, no po tom, ako sa rozvoňala, som sa do nej ihneď zamilovala.

Po pár minútach vás sladká a veľmi príjemná vôňa priam omámi a stále si ju musíte dávať. Aj napriek tomu, že som zo začiatku váhala, či som urobila dobre, že som si ju kúpila, musím uznať, že sa Ariane naozaj podarila. Ako už sami môžete vidieť, flakón je veľmi dievčenský v ružovej cukríkovej farbe a v podstate už len ten samotný hovorí o tom, aká je celá vôňa - dievčenská a sladká. Čo sa týka výdrže, naozaj vydrží celkom dlho a dá sa povedať, že aj celý deň. Aj keď ju už niekedy počas dňa na sebe necítim, šál či bunda mi po nej vonia stále. Okrem toho sa veľmi páčila nie len mne, ale aj môjmu okoliu a dostávala som na ňu vždy len pozitívne ohlasy. Za mňa by som vám túto vôňu určite len a len odporučila, takže pokiaľ vás zaujala alebo nad ňou už dlhšie uvažujete, určite do nej choďte a uvidíte, že vás nesklame.




🗢🗢🗢🗢🗢

4/5 bodov




4 comments

  1. S tímhle parfémem ještě nemám zkušenost, ale vypadá děsně roztomile :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. The bottle and the pompom are so cute!

    -Kati
    Almost Stylish

    ReplyDelete
  3. To je taaak krásný flakonek! Už jenom kvůli tomu ho musím mít:D
    Windy pink style

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.