MY TOP 5 FAVORITE PERFUMES

Pred nedávnom pri prezeraní mojich parfémov (vrátane tých, ktoré som už minula) ma napadlo, že by som vám mohla urobiť o nich článok, presnejšie o mojich najobľúbenejších a najmilovanejších z nich. Osobne som skôr na sladké vône a preferujem kvetinové pred tými citrusovými, no pokiaľ ma parfém zaujme, je mi v podstate jedno, z čoho je vôňa poskladaná. Vždy ho však musím na sebe cítiť najmä ja a vtedy som s ním naozaj spokojná. Poďme teda na všetky tie, ktoré si doteraz získali moje srdce.


Mojou prvou vôňou bola práve La Petite Robe Noire od Guerlain. Dostala som ju ešte pred niekoľkými rokmi a veľmi som si ju šetrila. Aj keď ju teraz už používam len zriedkakedy, svoje miesto u mňa má a vždy to bude môj prvý poriadny parfém. Jedná sa o trošku silnejšiu vôňu vhodnú skôr na zimné obdobie, je však sladká a jej vôňu tvorí zmes viacerých vecí a preto je aj pre mňa celkom zložité popísať to, čo v nej cítim.

Druhou vôňou je Daisy Eau So Fresh Delight od Marca Jacobsa, ktorú som už spotrebovala, no ten nádherný flakónik som si predsa musela nechať! Je to toaletka, ktorá je priam stvorená na jar či leto a mám na ňu krásne spomienky. Tiež sa vám k parfémom viažu nejaké? Je to kvetinová a veľmi ľahká vôňa a neskutočne rada som ju používala.

Prada Candy L'eau bola pre mňa láskou nie len na prvý pohľad, ale aj na prvé privoňanie. Je to pre mňa neskutočne krásna a sladká luxusná vôňa a práve pri nej som mala pocit, že je to proste ten druh parfému, ktorý ma vystihuje. Poznáte to aj vy? Mala som už 2 balenia a nikdy sa jej neviem nabažiť. Príde mi však, že je skôr vhodná na zimné obdobie, no aj napriek tomu by som sa k nej určite veľmi rada opäť vrátila.

Štvrtou obľúbenkyňou  je tu parfumovaná voda Ari od Ariany Grande. Jej kúpa bola veľmi spontánna a musím povedať, že trošku som si na vôňu musela zvykať, kým mi prirástla k srdcu. Je to opäť jedná z tých sladších vôní a dokonca sa by sa v jej zložení mala nachádzať aj vôňa marshmallow, ktorú som však nejak výrazne nepostrehla. Avšak okrem samotného obsahu vône je krásny aj celkový vzhľad flakóniku.

Poslednou parfumovanou vodou a pre mňa momentálnou novinkou, do ktorej som sa hneď zamilovala, je Sweet Like Candy od Ariany Grande. Keďže som bola spokojná s jej predchádzajúcou vôňou, povedala som si, prečo nevyskúšať aj túto a zatiaľ vidím, že som urobila dobre. Táto mi však príde oveľa sladšia aj napriek tomu, že sa v nej opäť nachádza vôňa marshmallow a ten design je snáď ešte viac sladký, ako pri Ari.


Aký je váš obľúbený parfém? Preferujete skôr sladké, kvetinové alebo citrusové vône? Máte už skúsenosť s nejakou z mojich?




13 comments

  1. Co to tu vidím? Další luxusní blog! Beru odběr a těším se na další článek. Když koukneš ke mě popřípadě budeš sledovat bude mi potěšením ;-)

    ReplyDelete
  2. I'd love to try Ariana's perfume, I'm dying over how cute the bottle is! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. Všechny vypadají skvěle, určitě se inspiruji a nějaký zkusím:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. S tvými oblíbenými parfémy nemám žádnou zkušenost. Já si teď hodně oblíbila parfémové vody od Katy Perry. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. už len ich dizajn napovedá k tomu, že musia voňať krásne sladúčko! ♥.

    THE WORLD BY KEJMY

    ReplyDelete
  6. ooo,tak to sú nádherné vône :) a tie flakóniky :) nevoňala som ešte žiadnu z nich, mám pocit že možno dávnejšie Daisy, a tá bola veľmi príjemná :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  7. Super výběr, já jsem právě teď na dně své milované Viva La Juicy a nevím co dál, tak asi kouknu po nějákém Marcovi, toho jsem ještě neměla :)

    ReplyDelete
  8. Ani jsem nevěděla, že má Ariana své vůně! :) Já mám vůni od zpěváka Enriqueho Iglesiase - Deeply Yours. Navrhl jí speciálně pro ženy a je boooží :)

    ReplyDelete
  9. Krásne fotky. z tvojich favoritov nepoznám nič, ale môj obľúbenec je tiež od Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea s mandarinkou a medom. :)

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete
  10. Na všechnyjsem četla už někde pozitivní recenze, myslím, že super výběr parfémů :) Jinak já mám ráda citrusové, ovocné i květinové, ale nemám ráda těžké vůně a hlavně kořeněné. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  11. Asi jsem úplný neznalec, ale ani jsem nevěděla, že Ariana má svůj parfém. Asi se po něm poohlédnu. :)
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  12. Šíleně se mi líbí vzhled Daisy od Marca Jacobsa a plánuji si ji koupit, jen se mi teď ty parfémy nahromadily.
    Květinové vůně mám taky ráda, ale zároveň mám ve své sbírce i dřevité parfémy.
    Blog na zabití

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.