GET THE STYLE | PART ONE

Dnes tu mám pre vás prvý článok zo série "GetTheStyle"! Rozhodla som sa, že založím takúto sériu článkov alebo novú rubriku, kde by som vám pridávala tipy, kde môžete kúpiť a zohnať oblečenie, doplnky a všetky iné módne kúsky z rôznych fashion fotiek outfitov, ktorými sú snáď všetky sociálne siete zaplavené. Vždy vyberiem niekoľko outfitov a budem sa snažiť nájsť vám čo najpresnejšie vyzerajúce kúsky. Táto rubrika ma prišla ako skvelý nápad najmä pre tie, ktoré svoj štýl stále hľadajú alebo by sa chceli naučiť kombinovať oblečenie a skrátka vedieť sa obliecť pekne a chic. Dúfam, že sa vám rubrika bude páčiť a rovnako tak aj outfity, ktoré som si na tento raz vybrala. Tak poďme rovno na to!


Mne osobne sa umelé kožušinky veľmi páčia a hovorím to asi v každom článku, ktorý je s nimi spojený. Tentokrát tu mám pre vás tento veľmi jednoduchý, no za to pekný outfit s ružovou kožušinkou. Snažila som sa nájsť takú, ktorá bude aspoň podobná farbou, keďže materiálom som žiadnu rovnakú nenašla. 



Vôbec som si nemyslela, že nájsť buď svetrové štrikované šaty alebo dlhý štrikovaný sveter, ktorý by poslúžil ako šaty, bude až taký problém. Jeden som však našla práve na SHEIN a páči sa mi oveľa viac ako ten, ktorý je na originálnom obrázku. 



Koženkové legíny či nohavice sa mi neskutočne páčia a keď som uvidela tento outfit, hneď som vedela, že vám ho sem musím dať. Podľa mňa sa dajú skvelo skombinovať práve s nejakým kabátom alebo umelou kožušinou.



Tretí outfit patrí medzi moje obľúbené a práve pri ňom platí, že v jednoduchosti je krása. Kombinácia čiernych nohavíc s bielym topom a svetríkom spolu s jednoduchými minimalistickými šperkami je proste nádherná.



Na tomto outfite ma veľmi zaujala kombinácia dvoch svetrov. Dlhý šedý sveter mám skoro presne taký istý doma a kúpila som v H&M, no momentálne som ho tam nenašla, tak som sa snažila nájsť aspoň nejaký podobný.



Posledným outfitom je tento zladený do hnedo-béžovo-zlata. Podobný kabátik, ale v staroružovom som kúpila v New Yorkeri, no pokiaľ by ste chceli aspoň trošku zachovať farbu, na SHEIN jeden majú.


Ktorý outfit sa vám páči najviac? Zaujal vás tento nápad? Hľadáte inšpiráciu aj prostredníctvom takýchto obrázkov/fotiek?





13 comments

  1. To muselo být docela náročné vše vyhledat a dát dohromady. :) Chválím nápad na článek. Pěkný. ;)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalo to celkom zabrať, ale som rada, že sa to podarilo :) Veľmi pekne ďakujem ♥

      Delete
  2. Tak tohle je úžasný nápad na článek :) Máš to krásně zpracované a předala si mi inspiraci ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Great post, dear! First outfit is so nice, I ike it. :)

    adellinasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Krásny príspevok! Mám veľmi rada tvoj blog a som si istá, že sa mi zapáči aj táto nová séria :) už sa teším!
    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Najviac sa mi páčia tie ružové kombinácie, mám rada farby v obliekaní. Nemusí to byť veľmi pestré, ale tá ružová je taká dominantná. Kožušinky sú skvelé kým nie sú pravé, vyzerá to veľmi efektne :)!

    ReplyDelete
  6. Moc pěkné kombinace. Moc se mi líbí ty růžové kožíšky!

    ReplyDelete
  7. Nosila bych všechno <3 až na džíny, ty fakt moc nemusím :D Musely by mi perfektně padnout, abych si nějaké koupila. Super nápad na článek :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Každu jednou fotkou si sa mi trafila do vkusu! perfektné kombinácie :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.