BLOG PLANNER | JANUARY 2018

Keďže sama milujem všetky tie notesíky, plánovače a organizéry, kde by sa všetko potrebné (aj nepotrebné) malo zapisovať a k tomu milujem aj robenie grafiky, rozhodla som sa vytvoriť si vlastný blogerský plánovač ušitý práve na veci, ktoré si zapisujem a týkajú sa blogu. A tak ma napadlo, že vám ho pridám aj sem, na blog. Dúfam, že sa najmä blogerkám na niečo zíde a pokiaľ by sa vám tento nápad páčil, postupne sem môžem popridávať plánovač na každý mesiac.


Plánovač je v rozmere A5 (14,8x21cm) a obsahuje kalendár s okienkami, kde si môžete zapisovať všetky naplánované články, miesto na nápady na články, miesto na štatistiky a taktiež miesto na zapisovanie rôznych poznámok. Plánovač stiahnete kliknutím na posledný obrázok! 






Čo hovoríte na tento nápad? Mali by ste o takýto blogerský plánovač záujem? Do čoho si zapisujete všetky potrebné veci, na ktoré máte myslieť?




11 comments

  1. Super plánovač! :) Asi si ho vytisknu a vložím do diáře.

    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  2. Vypadá skvěle, ale u mě by využití nenašel, mám problém s používáním běžného diáře. Většinou ho zapomínám doma. :D. Na blog si články moc nechystám a když, tak je ukládám do konceptu v bloggerovi.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Tak tohle je super nápad. Já si takto plánuji v diáři a úplně vzadu mám prostor pro nápady, tak tam si píšu nápady na články. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Ja som začala tento rok s bullet journal a zatiaľ som happy, spokojná. Ale keby som ho nemala tak by som ešte niečo takéto potrebovala.

    Pozývam teba a tvojich čitateľov na GIVEAWAY
    na mojom blogu.

    ReplyDelete
  5. Toto je úžasné, já sama miluji všechny ty diáře apod., takže blogerský plánovač, proč ne? Za mě jo:-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Lovely planner set-up. I think the best feature is the statistics spread :)

    I am following your blog via GFC, would you like to follow back?
    Walking Freckle

    ReplyDelete
  7. Ciao cara, complimenti per il blog :)
    Se hai il piacere di visitare il mio e seguirci a vicenda possiamo essere grandi amici blogger!
    mylovecosmetics.blogspot.it

    ReplyDelete
  8. Presne tento nápad nosím v hlave od začiatku roka a zatiaľ mám plánovač len rozrobený, tak snáď by to od februára mohlo začať fungovať :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  9. Jů, ten je krásnej! Asi využiju, protože sama mám na blog jen takovej starej notýsek a čmárám do něj všechno, takže je to takový nepřehledný, tohle bude lepší, děkuji:)

    ReplyDelete
  10. Vypadá to krásně a mnoha lidem (jak vidím v komentářích) by se líbil. Akorát já jsem taková, že si nedokážu vést deník, kalendář ani nic takového na papíře - takže všechno si píšu do iPadu/iPhonu, abych to měla vždy po ruce a nemusela škrtat, protože často si posouvám termíny.
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  11. Tohle je prostě totálně úžasný plánovač, moc se ti povedl:).
    Windy pink style

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.