YVES ROCHER QUELQUES NOTES D'AMOUR BODY LOTION

Aj dnes tu mám pre vás článok, kde vám predstavím moje novo-obľúbené telové mlieko. Telové mliečko je z rady Quelques Notes d'Amour od Yves Rocher a aj napriek tomu, že ho používam len krátko, absolútne som si ho zamilovala!


Parfumované mlieka veľmi nemusím, pretože ich vôňa je niekedy až príliš silná a prenikavá, no v tomto prípade som bola veľmi milo prekvapená. Aj napriek tomu, že vôňa je pri privoňaní silnejšia, po nanesení a vstrebaní pokožka vonia nádherne a vôňa je oveľa príjemnejšia. Mlieko obsahuje mandľový olej a jeho vôňa je kombináciou kvetinových a drevitých tónov.

Pokožka je už hneď po prvom použití jemnejšia a mlieka stačí naozaj málo. Ľahko sa rozotiera a dá sa povedať, že sa aj pomerne rýchlo do pokožky vstrebe, no aj tak mi príde, že klasické telové mlieka od Yves Rocher sa vstrebávajú rýchlejšie. Zatiaľ som na tomto mliečku nenašla žiadnu nevýhodu, no rada by som sa o ňom rozpísala v recenzii po dlhšom používaní. Dúfam však, že s ním budem spokojná aj naďalej a vám ho zatiaľ môžem len a len odporúčať.





Máte skúsenosti s telovými mliekami od Yves Rocher? Poznáte túto radu? Máte z nej niečo?






Keďže som sa rozhodla založiť konto blogu na instagrame, budem veľmi rada, ak si ma aj tam pridáte a nikdy tak nezmeškáte žiadne novinky či nové články na blogu!

7 comments

  1. S krémy od YR nemám vůbec zkušenosti, ale ráda bych v budoucnu zkusila. :)

    somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Od Yves Rocher miluju krémy na ruce! :) Tělové mléka celkově moc nepoužívám, takže s tímto nemám žádnou zkušenost pouze se značkou, která patří k mým oblíbeným:)

    https://shardofdreams.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Jee, tak už vím, co si koupím, až dopoužívám svůj současný tělový krém:D. Díky za tip!
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Já měla od Rocher jeden takový krém s citrónovou šťávou na léto. Byl super :) Ale pak mi tato značka nějak přestala vyhovovat :(


    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Love your post dear ♥
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.