YVES ROCHER RASPBERRY HAIR VINEGAR

V dnešnom článku by som vám chcela ukázať a niečo málo povedať o tomto malinovom octe na vlasy od Yves Rocher. Najprv som váhala, či tento článok vôbec napísať, no keďže ma ocot neskutočne zaujal, rozhodla som sa, že ho urobím. 


Pokiaľ ste členom alebo členkou Yves Rocher clubu, určite aj vám chodia rôzne výhodné kupóny a zľavy. Akonáhle som videla tento produkt na jednom z nich, neváhala som a hneď som si preň išla, predovšetkým zo zvedavosti, čo to je zač a rovnako tak kvôli malinovej vôni, ktorú mám strašne rada.

Aj napriek tomu, že píšem tento typ článku, rozhodne by som rada napísala aj normálnu recenziu, pretože sama som zvedavá, ako s týmto produktom budem spokojná, keďže s ním ešte nemám skúsenosť a veľmi sa naň teším!



Jedná sa o malinový ocot pre lesklé vlasy, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. V prvom rade musím pochváliť vôňu, ktorá je dokonalá a pokiaľ ste maniak na vône, tento produkt nedáte z ruky preč. Ocot sa má naniesť na pokožku vlasov (čo pre mňa znamená na pokožku a celé vlasy, keďže tak nádherne vonia) a následne opláchnuť vodou.

Jeho obsah je viac ako 98% prírodný, obsahuje výťažok z bio malín, je bez parabénov a silikónov a fľaštička je z recyklovaného plastu a je vhodná na recyklovanie.



Zaujal vás tento malinový ocot? Počuli ste už o ňom? Máte skúsenosť s nejakým octom na vlasy?






Keďže som sa rozhodla založiť konto blogu na instagrame, budem veľmi rada, ak si ma aj tam pridáte a nikdy tak nezmeškáte žiadne novinky či nové články na blogu!

6 comments

  1. Tento produkt som tiež chcela vyskúšať :)Ocot na vlasy som však ešte nikdy neskúšala

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete
  2. Ocet na vlasy vypadá skvěle, ta vůně musí být úžasná:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  3. s olejom na vlasy nemám moc skúsenosti, ale za to so značkou Zves Rocher až moc! Je to moja asi najobľubenejšia značka, už lne kvôli tým vôňam aké dokážu vytvoriť ;)

    ReplyDelete
  4. Mám ho doma a zkoušela jsem ho zatím párkrát. Voní opravdu překrásně, ale přijde mi, že mi strašně splácne vlasy a zbytečně ubírá na objemu :/

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    ReplyDelete
  5. o něm jsem už slyšela, ale také nemám žádnou zkušenost.

    somethingbykate

    ReplyDelete
  6. Neskúšala som ho, no chcela by som. Vychvaľuje si ho asi každá blogerka.

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.