WHAT TO WEAR TO NEW YEAR'S EVE PARTY


Keďže sa nám Silvester už pomaly blíži, rozhodla som sa vám urobiť menšieho módneho pomocníka, čo si obliecť na novoročnú párty. Pokiaľ chodievate niekam Nový rok oslavovať a nikdy neviete, čo si máte obliecť, práve v tomto článku nájdete veľa tipov, čo si dať na seba. Všetky veci, ktoré sú v článku použité sú z môjho milovaného H&M, takže ak vás niečo zaujme, bežte sa tam pozrieť!

Niečo na vrch vždy treba, aj keby si len idete niekam s priateľmi von sadnúť. Tento rok sa ako by roztrhlo vrece s umelými kožušinami, ktoré nemáte problém nájsť pomaly v každom druhom obchode a mne sa tento trend veľmi páči! Mám tu pre vás zopár, ktoré mi padli do oka. Na nejakú novorčnú párty je podľa mňa skvelé aj vzorované alebo flitrové sako či kimono.

Aj napriek tomu, že je vonku zima, v miestnosti plnej ľudí je zas teplo a tak si zbytočne na seba nedávajte veľa vrstiev. Skôr siahnite po nejakom tenkom tope (veď vás predsa zahreje kožúšok alebo partner) napríklad v metalických farbách, s flitrami alebo jemnými trblietkami alebo kombinujte rôzne materiály.

Myslím, že nikde nie je napísané, že na novoročnú párty sa nesmie ísť v nohaviciach či jeansoch, ba naopak! Nejaké zaujímavé jeansy vedia niekedy oveľa viac upútať ako krátka nudná sukňa. Zapáčili sa mi však aj flitrové a koženkové nohavice. Pokiaľ ste milovníčky sukní, rozhodne by som išla skôr to nejakej extravagantnej v kombinácii s jednoduchým topom.

Nemôžeme zabúdať ani na milovníčky šiat či overalov. Takéto nádherné kúsky mi ihneď padli do oka a sama som nevedela vybrať, ktoré zo šiat vám sem mám dať skôr. Aj pri výbere tohto typu oblečenia sa trošku odviažte a kľudne vyskúšajte niečo, čo by ste si nikdy predtým nedali. 

Krásne kúsky tu máme aj pri topánočkách, kde určite žiadna nebude mať problém, vybrať si tie svoje. Či už máte rady opätky alebo len balerínky či čižmičky, sama by som asi neskončila len pri jednom páre.

Aj keď skôr uprednostňujem kabelky do ruky, tento rok má H&M nádherné cross-body kabelky. Toľko možností štýlov, farieb a veľkostí!

Síce sa hovorí, menej je niekedy viac, na párty treba zažiariť. Pokiaľ teda máte na sebe rady viacero šperkov, určite by som siahla po jednoduchých kúskoch, no ak sa tento rok chcete zamerať len na nejaký jeden, ktorý však zaujme, určite by som volila väčšie a extravagantnejšie náušnice či štrasový choker

Čo sa týka líčenia, v H&M nájdete aj tieto krásne trblietavé a metalické linky na oči. Do červeného metalického tekutého rúžu som sa ihneď zamilovala a rovnakou peckou je aj tento krásny červený lak na nechty.


Chystáte sa tento rok ísť niekam oslavovať Nový rok? Čo si obliekate? Máte radi/y H&M? 





4 comments

  1. Tak k tomuto článku nemám nic co bych vytkla! :-) Inspirace naprosto přesná jak to vidím i já! :-) Nádhera! :-)

    ReplyDelete
  2. Skvělá inspirace. Já volial červené šaty s černým sakem :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. H&M je skvělý obchod! Vždy si tam něco vyberu :) Ta tílka a červené lodičky na podpatku s mašlí jsou boží!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.