WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2017

Dúfam, že ste si Vianoce užili a pokračujete s oddychom aj naďalej a pevne verím, že všetko to, čo ste si tento rok na Vianoce želali, sa vám splnilo. Dnes tu mám pre vás článok "What I Got for Christmas" a keďže ja osobne mám takéto články veľmi rada a vždy si rada pozriem, čo komu urobilo radosť, jeden tu pre vás mám aj ja. Tak poďme na to!

Keďže som tento rok na narodeniny dostala Instax mini 9 vo farbe mint, pod stromčekom som si naň našla toto krásne púzdro v rovnakej farbe. Veľmi sa mi páči ako je celé púzdro vymyslené a dúfam, že ho čoskoro niekam so sebou zoberiem a urobím nejaké pekné fotky.

Asi každý z nás tento rok dostal na Vianoce kozmetiku a ja som za ňu vlastne aj rada. Vždy sa jej poteším, pretože je to darček, ktorý väčšinou naozaj využijete a tak ju rada dávam aj iným. Tento rok u mňa nemohli chýbať ani trblietky, pretože som do nich úplný blázon a tak tu máme rovno dve trblietkavé kozmetické taštičky. V jednej sa nachádzala aj vlasová kozmetika s kaviárom od Schwarzkopf a v druhej som si našla malinký krémik do kabelky od Avonu a ešte ďalšie iné drobnosti.

Od priateľa bol tento darček naozaj veľkým prekvapením. Je to knižka LoveStyleLife od Garance Doré a veľmi sa teším, kedy si ju celú popozerám a prečítam. Musím povedať, že celkovo design a grafika knižky je úžasná a sama nechápem, ako niekto takúto nádheru dokáže vytvoriť.

Okrem iného som aj maniak na vône a tak vždy musím mať vyvoňanú aj izbu, takže som nesmierne rada, že som tento rok dostala tento nádherný a krásne voňavý difuzér do izby. Želala som si nejakú peknú rosegold power banku, keďže nikdy nie je na škodu mať ju vždy po ruke a takáto kráska na mňa pod stromčekom pozerala.

Keďže som pred nejakou dobou minula parfém od Ariany Grande, povedala som si, že by som rada od nej vyskúšala aj nejaký ďalší a tak tu máme "Sweet Like Candy". Musím povedať, že som vôňu nikdy predtým ešte nevoňala a zatiaľ z nej mám zmiešané pocity, no dúfam, že sa mi rozvonia a bude aj táto mojou obľúbenou.

Ďalším darčekom od priateľa bola táto úžasná PUPA paletka v tvare sovičky, kde sa nachádzajú očné tiene, báza pod očné tiene, farebné balzámy na pery, lesk na pery, farba na líčka a rozkošný mini aplikátorik na očné tiene.

Samozrejme nesmie chýbať ani oblečenie napríklad v podobe svetríkov či krásneho a mäkučkého pyžamka.

Ale nezabúdajte, že aj napriek tomu, že materiálne veci vám môžu vyčariť úsmev na tvári, netreba zabúdať a ceniť si tie nemateriálne, ktoré sú niekedy oveľa dôležitejšie a majú oveľa väčšiu hodnotu...





Čo ste si tento rok pod stromčekom našli vy? Dostávate radi/y kozmetiku? Ktorý darček vás potešil najviac?




15 comments

  1. Krásné dárky, ta sovička je boží :) Já tento článek chystám na zítřek/pozítří, tak si pak můžeš počíst :)

    https://elisminarova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Jej niekto počúval!:3 Tá vianočná edícia pupi je dokonalá!
    Mna najviac pod stromčekom potešil lístok na Grape.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  3. Veľmi krásne darčeky :) Viem si naživo predstaviť tvoju radosť z instax-u pretože je nádherný!!! <3
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
  4. Ju, ta sovička je úžasná a navíc praktická! :) Krásné dárečky. :3

    ReplyDelete
  5. Tu knížku jsem dostala taky a jsem z ní úplně nadšená:). Dostala jsi krásné věci!
    Windy pink style

    ReplyDelete
  6. really beautiful presents! for me the biggest oresent was, that all my family could have sitten together and that we are all fine :) holiday greteings from the brxen hotel where we'll spend the new years eve!
    Claudia

    ReplyDelete
  7. So many gorgeous things! The bottle of perfumes is amazing ! They must smell beautiful as well!

    Thank you for your visit and a comment and of course I invite you to come back again ;)
    would you like to follow each other on GFC ?
    Let me know on my blog, and ill follow you back ;)
    Greetings,
    http://perfectlyimperfect92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ta sovička jako kosmetika vypadá úžasně!! A i když to není moc vidět, tak se mi vzorově moc líbí oblečení, které jsi dostala :) A moc krásné fotky.

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  9. Krásné, hlavně sovička <3.

    http://www.bygabra.cz/

    ReplyDelete
  10. Takové hezké dárečky :) Závidím ti tedy polaroid.. mám doma ještě nejaké filmy ale polaroid jsem měla jen půjčený :( A ta voňavka a difuzér vypadají taky skvělee ♥

    ZanetMlcak

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.