CHRISTMAS INSPIRATION


Vianočný čas majú radi asi všetci. Celá tá atmosféra okolo toho, kopu nádherných vianočných dekorácií všade kam sa len pozrieme, svetielok a hlavne voňavých koláčikov, ktoré nám po celé vianočné sviatky robia poriadne chute. Ja sama milujem zimu a Vianoce nie len kvôli týmto maličkostiam, ale najmä kvôli tomu, že zbožňujem kupovanie darčekov a ich balenie. Okrem toho aj dekorovanie izby a všetky ostatné aktivity spojené s Vianocami. Rozhodla som sa urobiť článok plný obrázkov na inšpiráciu a tipov na vianočné filmy a pesničky, ktoré určite každý z nás pozná a navnadiť aj vás na túto krásnu atmosféru, pokiaľ ste sa ešte nedostali do tej správnej "christmas mood"! ♡


Neviem ako vy, ale ja milujem všetky tie gýčové vianočno-zimné dekorácie a stromčeky, ktoré sú až tak preplnené, že sa mi to jednoducho páči. Preferujem tiež jemné farby akými sú biela, bledoružová či sivá a najlepšie mať všade trblietky a svetielka pre ešte útulnejšiu atmosféru.


K Vianociam medovníky, sladké a horúca čokoláda či čajík proste patria. Milujem medovníky, avšak nikdy som sa nedala na ich zdobenie, keďže by asi nedopadli tak krásne ako na týchto obrázkoch. Teplý čajík si však vždy rada vychutnám a nesmie chýbať ani horúca čokoláda so šľahačkou a pre ešte viac americký look netreba zabúdať ani na mini marshmallow, ktoré aj tak zjete ešte skôr, ako sa rozhodnete si vôbec nejakú čokoládu urobiť.


Asi najlepším darčekom pre mňa sú vždy huňaté a teplučké ponožky, ktoré si len tak ľahko nedám dole. Každý z nás ich proste miluje! Doma mám niekoľko párov a nikdy ich nie je dosť. S balením darčekov je to vždy trošku stres, no aj tak to milujem a vždy musím mať ten najkrajší a najgýčovejší baliaci papier, aký nájdem. Som na nich proste závislá!


A samozrejme k Vianociam bezpochybne patria vianočné filmy a pesničky. Vybrala som pre vás napríklad Rudolfa, Elfa, Grincha či klasiku Sám doma a pre milovníčky Barbie filmov (a to vôbec nevadí, že už nie sme malé) tu mám Luskáčika. Z vianočných pesničiek tu mám napríklad All I Want for Christmas od Mariah Carey, Mistletoe od Justina Biebera, Underneath the Tree od Kelly Clarkson, I’ll Be Home for Christmas od Meghan Trainor či Santa Tell Me alebo Santa Baby od Ariany Grande.


Máte radi/y vianočnú atmosféru? Čo máte na nej najradšej? Aký je váš obľúbený vianočný film?






Keďže som sa rozhodla založiť konto blogu na instagrame, budem veľmi rada, ak si ma aj tam pridáte a nikdy tak nezmeškáte žiadne novinky či nové články na blogu!

3 comments

  1. Ponožky jsem mamce koupila teď už před Vánocemi.:) A vlastně i sobě. Filmy vánoční miluji, každý rok objevuji nové a snažím se psát i články, i když teď to docela nestíhám.:)

    somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Krásny výber obrázkov, všetko vyzerá veľmi luxusne. ;)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.