CHRISTMAS GIFT GUIDE 2017

Nakupovanie darčekov je asi pre každého z nás poriadnou dilemou a aj čiastočným stresom, najmä ak si ich výber a nákup necháme na poslednú chvíľu. Aby ste však tomuto predvianočnému zhonu predišli, mám tu pre vás darčekového pomocníka, ktorý sa však zíde aj tým, ktorí absolútne netušia, čo majú kúpiť. Zostavila som niekoľko kombinácií na darčeky, ktoré sú v jednej tématike a určite každého potešia. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a pomôže vám pri výbere či rozhodovaní!


"Girly" - sada je určená najmä pre princeznovské typy dievčat, ktoré majú zálusk na pekné veci a najmä metalické farby spojené s veľmi jemnými tónmi. Preto som do tejto sady zakomponovala telové mlieko s jemnou vôňou, zlatú metalickú kozmetickú taštičku (pretože tých nie je nikdy dosť) a samozrejme nesmie chýbať ani nejaká maličkosť z dekoratívnej kozmetiky ako napríklad paletka rozjasňovačov či očných tieňov.

"Boy" - je zas určená pre typických chlapcov a hlavne úplna klasika pokiaľ neviete, čo kúpiť. Aj napriek tomu, že chalani alebo muži neradi nosia čiapky, nejaká pekná sa vždy hodí. Nesmú chýbať ani ponožky s nejakým veselým motívom a skvelým darčekom je aj termo hrnček.


"Gentleman" - pre ocinov, priateľov či starších bratov je "Gentleman" set ako stvorený. Obsahuje elegantné a zároveň jednoduché pánske hodinky, parfém a vosk na vlasy, bez ktorého väčšina mužov ani nevyjde z domu.

"Cozy" - je ako stvorená pre tie, ktoré milujú zimu a užívajú si ju plnými dúškami. Krásne teplé pyžamko, chlpaté ponožky a sviečka s nádhernou vôňou je všetko, čo takáto žena alebo dievča potrebuje.


"Chocolate lover" - sada je dokonalá pre tie, čo milujú sladké. Samozrejme, každý z nás ho má rád, no pokiaľ poznáte nejakú závisláčku na sladkom, určite jej túto krásnu sladkú vôňu doprajte aj vo vianočnom darčeku. Kozmetika, ktorá tématicky pripomína čokoládu alebo dokonca vonia ako čokoláda je úplnym základom, popozerajte sa aj po nejakej sviečke s čokoládovou alebo sladkou vôňou a nezabudnite ani na to najdôležitejšie a tým je kvalitná čokoláda alebo kakao.

"Music lover" - pre milovníkov hudby je asi najdôležitejšie mať kvalitný pár slúchadiel. Sadu môžete doplniť o album obľúbenej kapely alebo cestovný reproduktor.


"Travel boy" - ak poznáte nejakého cestovateľa a hľadáte preňho darček, táto sada vás určite zaujme. Dokonalým darčekom je stieracia mapa sveta, ktorú som raz kúpila aj priateľovi a bol z nej totálne nadšený. Keďže počas cestovania baterka telefónu trpí, treba mať vždy jednu stále po ruke a to rovno v podobe externej nabíjačky. A keďže aj páni potrebujú pri cestovaní nejakú kozmetiku, pozrite sa po obľúbenom parféme v cestovnom balení alebo inej "mini" kozmetike.

"Travel girl" - je zas vhodná pre milovníčky cestovania. Keďže my ženy potrebujeme mať so sebou milión vecí aj keď ich vôbec nepotrebujeme a to najmä v prípade kozmetiky, skvelým darčekom je kozmetická taštička na všetky tieto beauty nevyhnutnosti. Určite potešia aj cestovné balenia nejakej kvalitnej kozmetiky a mäkučký cestovný vankúš pre pohodlnejšie cestovanie.


"Beautiful hair" - v sade "Beautiful hair" môžete nájsť luxusný olej pre krásne vlasy, moju obľúbenú kefu od Tangle Teezer a Invisibobble gumičky, ktoré sú k vlasom oveľa šetrnejšie.

"Sport addict" - pokiaľ máte okolo seba nejakého športovca a hľadáte mu darček, určite ocení športové tričko či ponožky, super darčekom môže byť aj nejaký doplnkom s tématikou športu alebo lístok na zápas.


"Gamer" - je určený pre tých, ktorí milujú hranie hier či už na počítači alebo inom zariadení. Pre nadšencov hier mužského pohlavia je skvelá nová hra, slúchadlá a pekným darčekom môže byť aj nejaká postavička z obľúbenej hry či seriálu.

"Tea lover" - dievčenská/ženská sada je určená pre tie, ktoré milujú čaj a pozostáva z pekného hrnčeku, kvalitného čaju a samozrejme rozkošnej plechovičky či nádoby na čajík.


"Minimalist" - čím ďalej tým viac sa do popredia dostáva minimalistický štýl a čoraz viac ľudí ho preferuje, to ste si už však všimli aj sami. Má to niečo do seba, keďže v jednoduchosti je krása a pokiaľ ho má rada vaša mamina, kamarátka či sestra, určite nešľapnete vedľa s darčekom v minimalistickom štýle. Skvelým je určite kozmetika, nejaká sviečka či perá a nesmie chýbať ani mramor v kombinácii s rose gold farbou.

"Ski guy" - pre chlapcov, ktorí majú radi lyžovanie alebo iné zimné športy bude určite praktickým darčekom zimná štýlová čiapka, samozrejme kvalitné termo ponožky a termoska.


"The Lazy One" - ak je váš priateľ práve jedným z leňochov a rád strávi celý deň v posteli či na gauči nič nerobením, toto je presne to, čo potrebuje. Pohodlná pánska mikina (ktorú mu aj tak uchmatnete vy), vzorované ponožky a slúchadlá, ktoré sa zídu nie len pri počúvaní hudby, ale aj pri pozeraní filmu.

"Pamper" - "Pamper" sada je úžasná pre tie, ktoré sa rady rozmaznávajú a možno ste ňou práve aj vy! Voňavé gule do kúpeľa, body scrub a pekný lak na nechty sú proste všetko, čo vás urobí šťastnými.


"Book lover" - ak hľadáte darček pre milovníčku kníh, určite sa jej bude páčiť táto sada, ktorá pozostáva z knihy (ktorá je v tomto prípade úplným základom), záložky do knihy a mäkučkých rozkošných papučiek.

"Book lover" - v sade pre milovníkov kníh sa nachádza opäť knížka, clip led lampa alebo lampa na knihu a vonný vosk, ktorý miestnosť krásne rozvonia a čítanie tak spríjemní (alebo si ho nakoniec zoberiete aj tak vy).


"England lover" - keďže poznám aj ja sama ľudí, ktorých fascinujú nejaké krajiny alebo mestá, skvelými darčekmi sú aj tie, ktoré nejaké tématicky ladia k danej krajine. V tejto sade pre mužov som zvolila obraz Big Benu a anglickej vlajky, čierny čaj a letenky do Londýna (najlepšie pre 2, aby ste si výlet užili aj vy).

"The Creative One" - pre tie kreatívne dievčatá, ktoré majú rady všetky pekné papierenské veci, perá, ceruzky či notesy je tu sada, v ktorej nájdete notes, rozkošné perá, samolepky a najviac poteší personalizované pero s menom či nejakým nápisom.


Už máte nakúpené darčeky? Ktoré z tipov vás najviac zaujali? Aký darček by sa páčil vám?






6 comments

  1. Veľmi pekný blog aj príspevok! Strašne sa mi páči ako si to dala do kategórii. Určite sa budem na tvoj blog vracať častejšie. 😘😚

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Škoda, že už jsem všechno nakoupila! Jinak bych si asi vzala inspiraci:) moc super článek:)
    http://karelzzilla.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Pěkná inspirace! Mně ještě pár dárků chybí..

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.