BEAUTY HAUL | #13

Už si ani nepamätám, kedy naposledy som na blog postla článok s beauty novinkami. Je však pravda, že v poslednej dobe kozmetiku nejak nenakupujem, no predsa len tu mám fakt málinko produktov, ktoré mi urobili radosť a chcela by som vám ich ukázať. Tak poďme na to!



Ako prvé tu mám trio od Essence. Aj napriek tomu, že veľmi rúže nenosím a už vôbec nie tmavé a výrazné, povedala som si, prečo to nevyskúšať a úplne som sa do tých farieb zamilovala. Musím priznať, že keďže to pre mňa nie je zvykom, ešte sa v tmavých farbách v líčení cítim nesvoja, no veľmi sa mi páčia a obzvlášť na jeseň! Siahla som teda po 2 rúžoch tmavšej farby a ceruzke na pery. Ceruzky na pery od Essence mám veľmi rada a to, že som po týchto produktoch siahla rovno od Essence bolo úplne spontánne, každopádne sa mi neskutočne páči, koľko odtieňov majú na výber.

Rúž od Essence v odtieni 19 z rady Ultra Last - Instant Colour, ktorý má krásnu tmavofialovú farbu.

Rúž od Essence opäť z rovnakej rady, tentokrát v odtieni 05, ktorý je o niečo bledší a telovejší, ako predchádzajúci rúž. Príde mi však, že po nanesení na pery vyzerá trošku inak, ako normálne a sadol mi trochu menej, ako odtieň 19.

Poslednou je táto ceruzka na pery od Essence v krásnej tmavofialovej farby v odtieni 10 Miss You Much, ktorá je ako stvorená pre už spomínaný rúž v odtieni 19.



Od Avonu tu mám 2 produkty a to dve masky na pleť na čierne bodky. Musela som si obnoviť zásoby týchto masiek, keďže ich neskutočne rada používam a som s nimi veľmi spokojná. Pri oboch sa zmenil obal a rovnako tak aj názov. Čiernu masku vynovili o čosi viac, keďže pridali nové látky, takže som veľmi zvedavá či uvidím nejaké novinky aj pri účinkoch alebo ma vynovené masky sklamú.

Prvá maska je z rady ClearSkin a je to čierna minerálna maska na čierne bodky a po novom s výťažkami z eukalyptu, ktorá slúži aj na regulovanie kožného mazu.

Druhou maskou a zároveň aj posledným produktom tohto haulu je zlupovacia maska na čierne bodky. Trošku ma sklamalo, že už neobsahuje kyselinu salicylovú, teda aspoň to nikde nepíšu, takže som na ňu o to viac zvedavá.


Ktorý produkt vás najviac zaujal? Máte radi/y Avon? Čo hovoríte na značku Essence?




4 comments

  1. Tie masky ma dosť zaujali :) a tie rúže majú peckovú farbu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  2. Ja som si naposled objednala matné tekuté rúže, sú skvelé :)

    ReplyDelete
  3. Tu poslední masku od Avonu používá můj přítel a funguje mu to. Tečky to podle mě tahá lépe jak ta černá maska Pilaten :) Ty rtěnky jsou krásné!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Podobný odstín rtěnky mám od Trend it up, moc se mi tyto barvy líbí a hlavně na podzim. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.