ALVERDE BIO BEAUTY & FRUITY APPLE-LIME FACE MASK

Keďže recenzie robím veľmi rada, dnes tu jednu pre vás mám. Už dlhšie používam bio masku na zmiešanú pleť od Alverde a tak som si povedala, prečo vám o nej nepovedať niečo viac a nezdeliť vám moje skúsenosti s ňou. Tak poďme rovno na to bez všelijakého obkecávania!


A little bit more about it...

čistiaca maska z bio limetkového oleja a bio jablkovej vody s obsahom zinku
• maska je určená na normálnu až zmiešanú pleť
• pleti dodá ovocnú sviežosť a starostlivosť
• pri pravidelnom používaní má redukovať nadmernú tvorbu mazu, pleť rozjasňuje
• obsahuje bambucké a kakaové maslo a slnečnicový olej
• maska sa nezmýva
• 15mL - cena 0,99€


My opinion...

Ako som už povedala, masku som si kúpila pred nejakým tým časom a už mám niekoľké balenie. Od Alverde to bola moja úplne prvá maska a tak som na ňu bola veľmi zvedavá, keďže sa jedná práve o tú bio a prírodnú radu kozmetiky. Je to teda dvojbalenie masky pričom jedno balenie vám vydrží na minimálne 2 použitia, no závisí to najmä od množstva masky, ktoré na pleť dáte. Maska mala pre mňa zo začiatku veľmi špecifickú prírodnú ovocnú vôňu, na ktorú som si však po ohŕňaní nosom neskôr zvykla a teraz sa jej neviem nabažiť, je proste nádherná. Konzistencia a textúra masky je príjemná, veľmi ľahko sa rozotiera a je podobná pleťovému krému.

Maska sa dáva na vyčistenú pleť a nechá sa pôsobiť 10 minút. Následne ju však už nemusíte zmývať, stačí si zvyšky masky vmasírovať do pleti. Aspoň toto píšu na jej obale. Pokiaľ máte normálnu pleť, presne tohto by som sa držala, avšak pokiaľ máte práve zmiešanú, masku by som si po 10 minútach radšej zmyla. Zbytkovej masky na pleti ostane naozaj dosť aj napriek tomu, že sa veľmi dobre do pokožky vstrebe a potom sa mi stalo, že som pleť po nejakom čase s maskou mala mastnú, takže radšej si ju zmyjem a všetko je v poriadku. Maska sa mimochodom dáva dole veľmi dobre.

Čo sa týka účinkov, s nimi som v celku spokojná. Keďže ju zase až tak pravidelne nepoužívam, nejaký extra zmenu v regulácii kožného mazu nevidím, no maska po použití pleť zanechá vyživenú, rozjasnenú a zmatnenú. Dokonca na nej urobí akýsi ochranný film, takže ju odporúčam dávať si skôr vtedy, keď sa nebudete líčiť alebo na noc a vtedy si ju nemusíte ani pri zmiešanej pleti zmývať. Za mňa by som určite každému, kto má rád masky a prírodnú kozmetiku túto masku odporučila vyskúšať, pretože za tú cenu máte naozaj super masku.



• vôňa 
• pleť je krásne vyživená, rozjasnená a zmatnená
• vydrží na viacero použití
• konzistencia, nanášanie a zmývanie (pokiaľ sa rozhodnete zmývať ju vodou)
• maska sa nemusí zmývať
• prírodná maska s obsahom bio výťažkov
• vhodná pre vegánov
• cena

• na pleti ostane až príliš veľa zvyškov z masky čo pri zmiešanej pleti vedie k zmastneniu pleti počas dňa


🗢🗢🗢🗢🗢

5/5 bodov









6 comments

  1. Já mám od této řady peeling a nemůžu se té vůně nabažit <3 Připomíná mi léto.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Super recenzia! Ja som skúšala nedávno masku s extraktom z ruží tiež od Alverde a tá vôňa! Ach! Prekrásne. Bola príjemná ale na moju matnejšie pleť trošku mastnejšia. Túto určite vyskúšam
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  3. Masku už jsem párkrát použila a byla jsem s ní také spokojená. Takže s tebou souhlasím. Pěkná recenze :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  4. Už jen ta vůně může být super. Myslím, že jsem našla další masku, kterou chci zkusit :-D

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. To znie naozaj dobre, v podstate som este taku nezmyvaciu masku vobec nemala.

    ReplyDelete
  6. Takéto masky, kde píšu, že ich netreba zmyvat ale v masírovať ani moc nemám rada. Alebo teda skôr by som povedala, že nikdy to tak nerobím práve kvôli tomu, čo si aj ty písala v článku. Zanechajú mastnejšiu pleť. Keby sa do pleti vstrebali, to by bolo skvelé. :) inak vyzerá naozaj zaujímavo. Mala som raz čistiacu penu od alverde práve v tejto vôni a bola super svieža. :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.