LAST-MINUTE HALLOWEEN MAKE-UP LOOKS

Pomaly sa nám blíži koniec októbra a s ním aj spojený Halloween. Aj napriek tomu, že sa Halloween u nás neoslavuje tak, ako v Amerike, rozhodla som sa vám pridať článok plný halloweenských make-up lookov, pretože predsa len určite niektoré z vás na halloweenské párty chodia alebo si len rady prezerajú looky na inšpiráciu rovnako ako ja. Dúfam, že sa vám budú páčiť a niekomu sa looky budú hodiť!



Oslavujete Halloween? Chodíte na tématické párty? Ktorý halloweenský look sa vám páči najviac?




8 comments

  1. Pěkná inspirace. S přítelem na Halloween vyřezáváme dýně, vaříme nebo pečeme tématické jídlo a každoročně chodíme na halloweenské party. Tento rok nás čeká příští týden ač je to už po Halloweenu. Zatím nevím co si vezmu za masku, takže zapřemýšlím nad nějakým z tvých tipů :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  2. Úžasná inšpirácia ♥ Ja Halloween neoslavujem, no veľmi sa mi páči všetko okolo toho. Najviac sa mi páčia tie sugar skulls :)

    Wear the Confidence

    ReplyDelete
  3. Já Halloween neslavím, ale všechny možné líčící inspirace se mi líbí moc :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Super inšpirácia! Ja som Halloween oslavovať zvykla, tento rok však ideme len s holkami do mesta, bez všetkých tých kostýmov a podobných sránd :)

    Hello, my name is Ev

    ReplyDelete
  5. Skvělé tipy! Já sice Halloween neoslavuju- ačkoliv se mi líbí a ani nevím o tom, že by se v okolí pořádaly nějaké tematické party. :/ Každopádně zaujal mě ten look ve druhé řadě třetí. :)

    ReplyDelete
  6. Boží, tohle hallowenské líčení je naprosto skvělý, obdivuju všechny, co tohle dokážou.

    ReplyDelete
  7. Mně se líbí ta nahoře v pravo. Jinak na instagramu Nyxu jsou super typy.
    Halloween slavím vyřezáním dýní a trochu i výzdobou. Dřív jsem chodila na tématické zábavy, ale nikdy jsem se za nic neoblékla.

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.