BEAUTY HAUL | #12

Čo sa týka mojich kozmetických noviniek, všimla som si, že už celkom dlho tu žiadne neboli, teda aspoň mne sa to zdá ako dlhá doba, haha. Konečne som si opäť zaobstarala nejaké nové beauty produkty a rada by som vám ich ukázala. Je to mix produktov od značky Yves Rocher a Himalaya, tak dúfam, že vás nejaké zaujmú.


Pokiaľ ste členom Yves Rocher klubu, určite aj vám domov chodia rôzne kupóniky a zľavy, ktoré sa niekedy naozaj oplatia. Nám domov tentokrát prišiel kupón na jeden z týchto Yves Rocher malých sprcháčov, ktorý je ako darček k nákupu. Keďže ja ich sprcháče zbožňujem, túto ponuku som nemohla prešvihnúť a tak som si vybrala tento malinový s nádhernou a sladkou vôňou.

Čo sa týka samotného nákupu, z Yves Rocher som si odniesla aj tento malý rozkošný kokosový krém na ruky. Má tak dokonalú vôňu, že pokiaľ ste milovníkmi kokosu rovnako ako ja, určite ho musíte mať!

No a na hydratáciu pier nesmie chýbať ani balzám na pery taktiež od Yves Rocher. Voňala som mnoho vôní, no keďže som si zobrala kokosový krém na ruky, tak som sa rozhodla aj pre kokosový balzám na pery.

Posledným produktu od Yves Rocher je tento telový balzám s marockým argánovým olejom. Dostala som ho tiež ako darček a keďže balenie vyzeralo dosť dobre, celkom sa naň tešila, no musím povedať, že tá jeho vôňa nie je najkrajšia, takže som zvedavá, či ho vôbec využijem.

Mám tu aj dva produkty od značky Himalaya, s ktorou som mala celkom dobrú skúsenosť. Je to prírodná značka z byliniek a na akné som si od nej kúpila krém, ktorý mi dá sa povedať zabral a tak som rozmýšľala, že si neskôr kúpim aj nejaké iné produkty. Prvým produktom je maska na normálnu až mastnú pleť, ktorá príjemne vonia a má veľmi zaujímavú konzistenciu, skoro ako bahno.

Poslednou beauty novinkou je pleťový toner od značky Himalaya, ktorý je určený pre normálnu až zmiešanú pleť a je bez alkoholu a parabénov, takže som zvedavá, ako s ním budem spokojná a aké bude mať účinky.


Máte radi/y Yves Rocher? Čo tam radi/y nakupujete? Poznáte značku Himalaya? Máte s ňou skúsenosť?





3 comments

  1. YR krém na ruky musí byť dokonalosť! keby som práve nemala 3 krémy na ruky čakajúce na spotrebovanie, určite by som si ho hneď bežala kúpiť :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Přiznám se, že značku Himalaya vůbec neznám, ale jsem ráda, že o ní píšeš a můžu si tak o ní něco přečíst :) a značku Yves Rocher sice znám, ale produkty moc nepoužívám. Sem tam nějaký krém na ruce nebo sprchový gel, ale jinak od této značky příliš produktů nekupuji :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.