TREND IT UP BROW GEL FILLER

Po celkom dlhej dobe tu mám pre vás konečne novú recenziu, takže som rada, že vám ju sem pridávam. V tomto článku nájdete recenziu na môj novo-obľúbený produkt - fixačný gél na obočie od značky Trend It Up, ktorú po novom nájdete v DM drogérii. Zo začiatku som z neho mala naozaj zmiešané pocity, no zamilovala som si ho a určite by som sa k nemu opäť vrátila.


A little bit more about it...

vodeodolný fixačný gél na obočie
• 5mL a cena do 3€


My opinion...

Tento gél som si kúpila veľmi spontánne. Keďže som už pomaly nemala ten, ktorý som momentálne používala, potrebovala som si kúpiť nový. Po dlhom hľadaní som narazila na tento, ktorý mi celkom padol do oka. Pre mňa bol balením a cenovo veľmi výhodný a tak som si ho zobrala aj napriek tomu, že som naozaj nevedela, čo mám od tejto značky očakávať, keďže mi prišla taká "obyčajná".

Vybrala som si gél v odtieni 010, ktorý je o asi jeden odtieň tmavší, ako moje obočie, keďže ho používam najmä na zvýraznenie a zafixovanie chĺpkov. Veľkosťou je naozaj šikovný a v kozmetickej taštičke vám veľa miesta nezaberie, čo je aspoň teda pre mňa celkom plus. Malá je ale aj kefka, na ktorú som si musela trošku zvykať a stále si zvykám, keďže som bola zvyknutá na väčšiu, no aplikácia je oveľa precíznejšia. Občas sa mi však stane, že sa mi farba pri nanášaní otlačí aj tam, kam nechcem, takže to s tou prácou s ním ešte musím doladiť. Čo ma veľmi teší je, že naozaj krásne zafixuje obočie a chĺpky zvýrazní tak, že vyzerajú prirodzene a líčenie obočia mi tak bez problémov vydrží aj celý deň. Takže pokiaľ hľadáte nejaký gél na obočie alebo len máte chuť vyskúšať niečo nové, určite ho odporúčam



• veľkosť a cena
• prirodzená farba
• fixácia a precízna aplikácia
• vodeodolnosť

• malá kefka (pre každého však nevýhodou byť nemusí)


🗢🗢🗢🗢🗢

4/5 bodov




3 comments

  1. trend it up má čím zaujať, hlavne preto, že je cenovo naozaj dostupnou značkou. škoda, že si neodfotila obočie pred a po aplikácií gélu, tak sa dá čo najlepšie posúdiť, či je podľa našich predstáv. :)

    ReplyDelete
  2. Cena je skutočne prijateľná, určite by som ho v blízkej dobe rada vyskúšala!

    ReplyDelete
  3. Zrovna jsem o nějakém takovemhle barevném gelu na obočí premyslela! Slyšela jsem hodne chválu na ten od essence, ale tenhle podle tvé recenze vypada taky dost dobre :) tak kouknu v dmku - diky moc za tip!

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.