EYEBROW TRENDS 2017

Keďže kozmetické trendy v poslednej dobe nezaostávajú za tými módnymi, mám tu pre vás článok s horúcimi novinkami v oblasti líčenia obočia. Tí, ktorí máte instagram alebo vlastne hocijakú sociálnu sieť (aj keď je to viditeľné najmä na instagrame), ste si určite všimli veľký boom ohľadom nie len líčenia obočia. O čom teda hovorím?


Prirodzené "natural" obočie je samozrejme to najkrajšie a nie len už spomínaná sociálna sieť, ale aj napríklad we❤it je celý zaplavený týmto (ne)trendom. Samé krásne modelky a ženy s krásne vyzerajúcim, niekedy hustým obočím. Avšak nie všetky sme "obdarené" práve týmto skvostom na tvári a preto o ňom môžeme akurát tak snívať. Ani ja nemám to perfektné prirodzené obočie a tým sa presúvame k veľmi dobre známemu trendu - "eyebrow on fleek", ktorého sa držím alebo sa aspoň teda snažím držať aj ja. A teda sa aspoň pokúšame o to, vytvoriť si to perfektné obočie.

Myslím, že každá prejde akýmsi svojím vývojom líčenia obočia, teda pokiaľ si ho líči a aj mne trvalo nejakú tú dobu, kým som sa dostala k tomu, aby moje obočie nie len dobre a prirodzene vyzeralo, ale aby som s ním bola aj ja spokojná. Neraz sa mi stalo, že sa na mňa ľudia pozerali a to najmä mladé baby, že čo to mám na tvári, no vašu "prácu" ocenia najmä ľudia, ktorí sa v tom aspoň trošku pohybujú a presne to sa mi potvrdilo. Je škoda, že si veľa báb a žien nedá záležať na tom, aby aj obočie, ako súčasť vašej tváre, vyzeralo dobre. Ja si však na ňom veľmi potrpím a pokiaľ ho nemám naozaj "on fleek", z domu ani nejdem. Takže mi je niekedy ľúto, že nad neupraveným, seknutým a zle nalíčeným obočím sa nikto ani len neotočí, no pokiaľ máte na ksichte niečo iné ako stádo, ste hneď divný. Preto som sa to už naučila neriešiť.


Našťastie aj z toho mála dievčat sú tu tie, ktoré rozumejú trendom a držia sa ich. Myslím tým správnym trendom. Feather eyebrow? Braided eyebrow? Wave eyebrow? Dúfam, že tieto srandy ostanú len v tutoriáloch na ich líčenie či photoshop, lebo potom sa asi ja budem na tie baby pozerať. A vlastne už teraz sa čudujem, čo kto nevymyslí. Chápem, že možno tak na fashion móla sa obočie v štýle pierka môže hodiť, no nech sa to prosím nedostane aj na ulicu, lebo to bude naozaj katastrofa. Našťastie zapletané či vlnovkové obočia sú len photoshopové. Posledným trendom, ktorý som zahliadla, bolo obočie so srdiečkom a naozaj si neviem predstaviť, čo sa ešte môže objaviť.


Čo hovoríte na tieto trendy? Už ste ich videli? Páči sa vám skôr prirodzené obočie alebo to "on fleek"? Líčite si ho? 



7 comments

  1. Ja som taktiež za eyebrows on fleek. Hoci mi to ráno trval kvôli tomu asi o 10 minút dlhšie. Jednoducho obočie MUSÍ BYŤ! A čo sa týka tých trendov, mne sa celkom páčil ten feather brows trend. Nikdy som ho síce neskúšala ale myslím si že z tých troch je najkrajší
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  2. K takovým těm trendům teď co se objevují na internetu se radši nebudu ani vyjadřovat.. Jedním slovem - hrůza :D Mně se třeba strašně líbí přirozené obočí, i když namalované, tak pořád přirozené a né úplně dokonalé.. :)

    ReplyDelete
  3. Jsem moc ráda, že někdo udělal článek na tohle téma! :-) Některé trendy se mi líbí, ovšem některé jsou hrůza :-/ Každopádně skvělý článek! :-)

    ReplyDelete
  4. tiež mám radšej to prirodzené, husté obočie ale keďže moje je trošku bledšie a menej husté musím si ho dofarbovať. Ale kým som sa to naučila, presne aký tvar mi sedí tiež som si prešla rôznym obočím :D Ale teraz je pre mňa asi najhlavnejšia časť pri líčení ;) Čo sa týka nových trendov - hrôza!

    ReplyDelete
  5. Wow, your blog is amazing! I love it! xx
    Would you like to follow each other? If yes, please follow me on the my blog and let me know in the comments of my newest posts.
    I would be a glad! <3

    Have a great day!

    www.cleopatrassecret.blogspot.com

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.