BACK TO SCHOOL - CUTE STATIONERY

Ako ste si "užili" prvý školský týždeň? Ja som chytila rovno chrípku, takže dúfam, že čoskoro budem opäť zdravá. Dnes tu mám pre vás posledný článok z "back to school" série, v ktorom nájdete rôzne rozkošné veci do školy. Keďže nie každý má školu rád, treba si nájsť rôzne veci, ktorými si ju môžeme spríjemniť. Začať treba najmä s tými, ktoré máme počas nej stále pri sebe a tak nám budú pripomínať, že nie vždy je to tam až také zlé. Dúfam, že sa vám bude článok páčiť a inšpirujete sa!

Začala by som asi agendami či diármi, ktoré sú pre každého študenta veľmi dôležité. Či už si tam budete zapisovať úlohy, rôzne dôležité veci do školy či stretnutia alebo iné veci, ktoré si potrebujete zapamätať. Pri kúpe diára sa nikdy neviem rozhodnúť a aj napriek tomu, že nie vždy si doňho všetko zapisujem, nosím ho stále so sebou. Pekné diáre a agendy som našla napríklad na ASOS, v Bershke či Stradivariuse.

Aj napriek tomu, že do školy nosím skôr kabelku ako batoh, aspoň jeden pekný treba mať vždy v zálohe. Ja som pre vás vybrala tieto štyri, ktoré sú rôznych farieb a štýlov. Krásne batohy nájdete v Mangu, v ZARE ale opäť aj v už spomínanej Bershke či na stránke ASOS.

Pitný režim je dôležitý počas každého ročného obdobia, no napríklad ja mám vždy problém vypiť dostatočné množstvo vody. Keďže nie som smädná, nenapadne ma napiť sa a to sa potom veľakrát odzrkadlí aj na mojej pleti. Pokiaľ máte rovnaký problém aj vy, možno pomôže aj zmena nudnej fľašky. Už dlho rozmýšľam nad kúpou jednej EQUA BOTTLE, ktorá má nádherný design a dokonca sa niektoré z nich vyrábajú aj z BPA FREE plastu.

Zošity a rôzne zápisníky určite dodajú trošku radosti a to hlavne takéto krásne! Ja si vždy rada kupujem nádherne zdobené zápisníky, ktoré však málokedy naozaj využijem, keďže mi je ľúto ich zničiť a zapísať, takže ostanú občas nevyužité. Každopádne pokiaľ by ste aj v škole chceli nejaké takéto mať, zoženiete ich napríklad na ASOS, v Bershke či Stradivariuse alebo si ich jednoducho vyrobte.

Od zápisníkov sa presúvame ďalej k týmto nádherným perám, ceruzkám a peračníkom. Na peračníku si dám vždy záležať a len máloktorý nájdem taký, aby sa mi páčil. S perami a ceruzkami to však mám inak, keďže uprednostňujem skôr kvalitu ako design, no pokiaľ by ste chceli mať pekné veci aj vo vnútri peračníka, určite niečo opäť nájdete na už spomínaných stránkach a v obchodoch.

No a na záver nesmú chýbať ani rôzne štítky, samolepky, lepiace papieriky, pásky a rôzne iné somarinky, ktoré sú krásne a (samozrejme) využijete ich. Aj napriek tomu, že si zošity ani iné papierenské veci do školy nepolepujem samolepkami (aj keď sú niektoré naozaj pekné), zopár lepiacich papierikov si vždy rada kúpim a lepím si ich do diára. Taktiež skvelou vecou je aj lepiaci to do list, na ktorý mám už dlhšie zálusk.


Ste aj vy maniaci na papierenské veci a veci do školy? Uprednostňujete pekný alebo skôr obyčajný design? Používate diáre? Čo vždy najradšej nakupujete?






6 comments

  1. Pastel/pale grunge vibes v plnom prúde. Je to krásne. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. hneď by som brala všetko! ja som na tieto papierenské veci úchyl už odmalička :D najradšej by som mala vlastný obchodík a každý deň žila v takom krásnom voňavom svete! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  3. Tie fľaše sú peckové :) a dnes keď som pozerala na svoj popísaný vak zvnútra od ceruzky, som sa vážne zamyslela nad tým, že by to chcelo nejaký pekný peračnik :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  4. Škoda, že do školy už nechodím, ale byla jsem maniak na všechny tyto věci, zejména diářky a sešity, zápisníčky, zvýrazňovače, prostě všechno. A ikdyž už nestuduji, toto mě stále nepřešlo :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.