ZOELLA JELLY & GELATO COLLECTION RANGE

V dnešnom článku by som vám chcela predstaviť novú beauty kolekciu, ktorú si pripravila Zoella. Túto YouTuberku určite každý z vás pozná a keďže mi jej nové kozmetické produkty prišli skvelé, rozhodla som sa o nich opäť urobiť článok, ako aj pri predchádzajúcej Zoellinej rade.

Zoellina nová kozmetická rada sa volá Jelly & Gelato a teda už z názvu môžete vidieť, že sa inšpirovala zmrzlinou či milkshakeom a to nie len z pohľadu na samotné výrobky, ktoré sú tak rozkošné a chutné, že by som chcela vyskúšať asi všetky. O každom produkte si však povieme niečo viac...
Prvým produktom je Gelato Shower Sauce - sprchový gél s krásnou sladkou vôňou perfektný na leto. Sprchový gél obsahuje aj výťažky z bazovéhu kvetu a granátového jablka. Jeho objem je 250mL a cena je 6,00€. 

Body Pudding je "šľahaný telový puding" - telové mlieko obohatené o výťažky bazového kvetu a granátového jablka. Toto telové mlieko má pokožku rozjasniť a zjemniť. Balenie má 250g a jeho cena je 9,60€.

Cream Body Scrub - telový peeling s vôňou šľahaného krému a sladkej posýpky je ako stvorený na leto. Taktiež obsahuje výťažky z kvetu bazy a granátového jablka a rovnako ako aj telové mlieko, pokožku má zanechať rozjasnenú a hladkú. Balenie má 300g a jeho cena je 9,00€.

Shower Shake je krémový sprchový gél s obsahom výťažkov z kvetu bazy a granátového jablka. Pokožku rozjasňuje, zjemňuje a hydratuje. Balenie má objem 160mL a jeho cena je 7,20€.



















Aj v tejto kolekcii sa nachádza kozmetická taška, ktorú môžete využiť nie len na skladovanie kozmetiky, ale aj ako kabelku. Má jemnú kombináciu sviežich farieb so zlatým zipsom a príveskami.
Jej cena je 16,80€.

Taktiež nesmie chýbať ani telový sprej, ktorý Zoella pridala aj do tejto rady. Má sladkú vôňu, ktorá by mala vydržať celý deň. Jeho objem je 45mL a cena je 9,60€.

Bath Frosting je mliečny prášok na kúpanie opäť s výťažkami z bazového kvetu a granátového jablka a rovnako ako aj ostatné produkty, pokožku má zanechať rozjasnenú a hladkú. Balenie má 40g a jeho cena je 8,40€. Bath Wafers sú "wafľové" bomby do kúpeľa, ktoré taktiež obsahujú rovnaké výťažky a majú rovnaké účinky. Balenie má 200g a cena je 6,00€.


Zaujali vás Zoelline nové produkty? Už ste od nej niečo vyskúšali? Ktorý produkt vás najviac oslovil?






5 comments

  1. Wau všechno to vypadá úžasně, hlavně tělový puding a sprchový gel :-) ty obaly jsou dokonalé...
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Jééj to mi připomněla, že mám doma z Londýna od Zoelly ještě mýdlo ze starší její kolekce :D Sakra.. Jinak mám Zoellu hrozně ráda, sleduju jí a ty produkty vypadají fakt skvěle! Škoda, že je neprodávají u nás..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokiaľ by si si chcela nejaké produkty objednať, na stránke feelunique.com môžeš vyskúšať, mali by odosielať do ČR aj na SK :)

      Delete
  3. No tak takhle kolekce vypadá úplně super!

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.