ZAFUL PROM DRESS 2017

V tomto článku by som vám chcela ukázať nejaké veci zo stránky ZAFUL. Keďže som s touto stránkou nadviazala spoluprácu, ktorá je moja úplne prvá a veľmi sa jej teším, v rámci nej tu mám pre vás článok s vecami, ktoré na nej môžete nájsť a zakúpiť si. ZAFUL je jeden z ázijských e-shopov a keďže asi každý už nejaký z nich vyskúšal, svoj názor na ne má utvorený sám podľa vlastnej skúsenosti, no nemusíme hneď všetky hádzať do jedného vreca. Ja sama som veľmi zvedavá na celkovú kvalitu a vzhľad oblečenia a vecí, ktoré mi ZAFUL v rámci spolupráce pošle. Bola mi "zadaná" téma "PROM DRESS" a aj napriek tomu, že je ešte stále leto a na stužkové či plesy je myslieť ešte skoro, niektoré veci vám môžu padnúť do oka a predsa len sa hodiť nie len na tieto už spomínané slávnostné udalosti.

Vybrala som pre vás niekoľko vecí, ktoré sú spojené s touto témou "PROM DRESS" a všetko doladila tak, aby to vyzeralo dobre. Sama mám o pár mesiacov stužkovú a je samozrejmé, že som už rozmýšľala nad kúpou nejakých šiat, takže možno pre niekoho nebude až tak skoro nad nimi či inými doplnkami rozmýšľať. Na tomto e-shope mali naozaj veľa pekných šiat a topánok, no občas sa stalo, že niektoré z tých, ktoré mi padli do oka, momentálne nie sú na sklade, no aj napriek tomu som vám ich sem dala, aby ste mali aspoň ako takú predstavu, čo na ZAFUL môžete nájsť.


Ako prvé tu pre vás mám šaty. Šaty sú asi takým tým hlavným bodom, na ktorý sa každá žena zameriava ako na prvý. Práve tie by mali čo najviac upútať pozornosť a z celého outfitu byť tým kľúčovým, pretože práve o tom to je. Na ZAFUL som medzi "PROM DRESS" našla veľa pekných kúskov, či už sa jedná o dlhé alebo krátke šaty, šaty s flitrami či jednoduché šaty so zaujímavým strihom alebo rozparkami.


Ďalšou nutnosťou outfitu sú topánky. Aj v tejto kategórii som našla nádherné kúsky a nevedela som, ktoré mám vám sem dať skôr. Snažila som sa vybrať rôzne štýly, materiály a farby a myslím, že každý by si vedel bez problémov vybrať. Ja osobne uprednostňujem práve tieto "sandálkové", v ktorých noha vyzerá naozaj dobre a práve teraz sú veľmi trendy.


Na doplnky, ktoré celému outfitu dodávajú ešte väčší šmrnc nesmieme zabudnúť. Okrem samotnej bižutérie sú krásnym doplnkom aj rôzne vlasové doplnky, ktoré účes pekne ozvláštnia. O tzv. "body jewelry" ste už určite tiež počuli a ani tento typ bižutérie nemusí byť na jednoduchých šatách vôbec zlý, práve naopak.


Čo sa týka bižutérie, rovnako tak majú na ZAFUL mnoho náušníc, náhrdelníkov a náramkov, z ktorých by mal človek problém si vybrať, pretože je tam opäť veľa pekných vecičiek. Okrem veľkých "diamantových" náušníc trendy aj štrasové náušnice a rovnako tak aj štrasové chokery, ktoré sa mne osobne neskutočne páčia.


To najlepšie nakoniec - kabelky, na ktoré musíme taktiež myslieť. Našla som tieto slávnostnejšie, do ktorých sa zmestia len potrebné veci a sú tak čo najviac praktické. Aj keď určiť, čo je potrebné, je niekedy dosť ťažké, keďže pre nás ženy je nevyhnutné mať v kabelke veľa vecí!


Ak vás niektoré z vecí zaujali alebo vám padlo do oka niečo iné, nezabudnite použiť zľavový kód ZFEN na 10% z vašej objednávky! 


Ktorá z vecí vás najviac zaujala? Aké máte skúsenosti s týmito e-shopmi? Ako by vyzeral váš plesový outfit?





6 comments

  1. Odporucat a propagovat nieco, co sama nemas vyskusane, vypoveda vela o kvalite celeho blogu. Spoluprac pride este urcite vela a verim, ze nevezmes kazdu ponuku, ktoru dostanes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tento článok slúži na to, aby čitatelia videli, čo sa na danom e-shope nachádza a môžu si to zakúpiť, inšpirovať sa. Síce nemám ešte nič vyskúšané, no nikde v článku nepíšem, že by si toto a tamto mal každý kúpiť. To, čo sa mi páči snáď spomenúť môžem, pritom nijako čitateľov "nenútim" kúpiť si dané veci. A pokiaľ viem, slovo "odporúčať" som v článku nepoužila ani raz.

      Delete
  2. Musím povedať, že už mam nejaké veci z tohto eshopu a niektoré boli lepsie a niektoré zase horšie. Ale šaty tam majú naozaj krásne:)

    ReplyDelete
  3. Krásne koláže! O tomto e-shope som už počula, no ešte som si z neho nič neobjednala :)
    Caroline

    ReplyDelete
  4. Mě přišla aktuálně nabídka spolupráce s tímto eshopem, tak jsem zvědavá na kvalitu :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.