SUMMER BEAUTY FAVORITES

Tento článok som už dlho pripravovala, no nejak som sa nevedela k nemu dostať, avšak dnes vám ho konečne pridávam. Vonku sa počasie konečne trošku umúdrilo a po menších prehánkach sa, aspoň u nás. schladilo. Osobne nemusím príliš teplé počasie a vysoké teploty, takže som vždy oveľa viac spokojná, keď je vonku chladnejšie. Dnešným článkom budú moje "summer favorites", ktorých mám niekoľko, no vybrala som pre vás tie, ktoré sú z nich najlepšie a neustále ich používam.


Yves Rocher Coconut Body Lotion - prvým produktom je toto krásne voňavé telové mlieko od Yves Rocher. Musím povedať, že toto celé balenie mám už skoro rok a to ho používam skoro každý deň. Tá vôňa je dokonalá a pokiaľ ste milovníkmi práve tej kokosovej, toto telové mlieko je ako stvorené pre vás. Skvelou výhodou je pumpička, s ktorou je aplikácia oveľa rýchlejšia. Stačí ho naozaj málo a krásne sa po pokožke rozotrie a pekne ju hydratuje. Vždy keď sa ním natriem, vonia po celom byte. Ja som s ním veľmi spokojná a pokiaľ nad ním váhate alebo ste o ňom ešte vôbec nepočuli, určite sa po ňom poobzerajte!

Garnier Mineral Invisible Roll-on Antiperspirant - vždy som preferovala skôr antiperspiranty v spreji ako tekuté, no počas leta je oveľa praktickejšie nosiť so sebou práve "mini verzie" tých veľkých - obľúbených. Garnier používam už pomerne dlho a vždy som s antiperspirantami spokojná, dá sa povedať, že mi ako jedny z mála naozaj vyhovujú. Tento roll-on je účinkami presne taký istý ako ten v spreji, no ako u všetkých týchto typoch, trvá celkom dlho, kým sa do pokožky vstrebe. Tiež neodporúčam, obliekať sa skôr, než vám uschne, pretože sa mi stalo, že mi na tričku zanechal menšiu škvrnu a tak si odvtedy na to dávam pozor. Toto by však bola asi jediná nevýhoda, teda aspoň pre mňa.

Yves Rocher Eau De Toilette Framboise - počas leta a horúcich dní mám radšej svieže a ľahké vône, preto som klasický ťažký parfém vymenila za oveľa príjemnejšie telové spreje. Tento rok som stále používala tento malinový od Yves Rocher a ako môžete vidieť, nosila som ho so sebou naozaj všade. Veľa ľudí mi túto vôňu chválilo aj napriek tomu, že ja sama som ju až tak po čase necítila. Takže pokiaľ ste skôr na kvetinové alebo ovocné ľahké vône, určite si odporúčam zaobstarať aj tento telový sprej.

Tangle Teezer - túto kefu na vlasy vychvaľujem asi pomaly v každom článku, no prečo by som to nerobila, keď je naozaj fantastická. Preto vám ju odporúčam aj počas leta, keď sú vlasy viac zamotané. Tangle Teezer beriem vždy všade so sebou a doma mám už 3. Na cesty odporúčam skôr kompaktný, kde sa štetinky tak ľahko neohnú.

Bioderma AKN Mat SPF30 - o tomto pleťovom kréme som vám už raz taktiež hovorila. Po minuloročnej skúsenosti na dovolenke som si tento rok musela kúpiť pleťový krém na opaľovanie, ktorý je presne určený pre môj typ pleti. Pokiaľ máte problémy s akné a máte mastnú/zmiešanú pleť, odporúčam vyskúšať tento krém. Pleť bola pekne chránená a zároveň sa opálila bez spálenia. Okrem toho bola aj dobre hydratovaná.

Labello Sun Protect SPF30 - posledným produktom je tento balzám na pery s ochranným faktorom. Keďže som si konečne kúpila opaľovací krém na pleť, nemohla som vynechať ani pery. Slniečko je niekedy až moc agresívne a treba aj tie chrániť. Musím povedať, že som bola milo prekvapená a balzám je naozaj skvelý. Je trošku krémovej konzistencie, no na perách je ľahký a vôbec vám na nich neprekáža. Pery boli chránené a vždy veľmi jemné a vyživené


Ktorý z produktov vás oslovil? Vyskúšali ste už nejaký? Čo je pre vás kozmetickou nevyhnutnosťou počas leta?




10 comments

  1. Labello nenechavalo na perach bielu farbu?

    ReplyDelete
  2. Bez Tangle Teezeru si nedovedu život představit, nejlepší kartáč na vlasy! :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. aj ja som parfumy vymenila za telové spreje, je to oveľa lepšie, ľahšie a príjemnejšie teraz v lete :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  4. Tělové mléko vypadá skvěle, ale rok by mi nevydrželo:-) mažu se pořád :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To som si myslela aj ja, ale som stále prekvapená, že mi vydržalo :) Používam ho takmer každý deň

      Delete
  5. Antiperspirant od Garnier poznám.. je super :) aj telové mlieko vyzerá dobre :)

    ReplyDelete
  6. Kokos zbožňujem a o značke Yves Rocher som sa dopočula nedávno, no jej produkty sa mi ihneď zapáčili :)

    Wear the Confidence

    ReplyDelete
  7. kokosovu vonu mam v poslednom case dost rada, ale veci z Yves Rocher kupujem iba pre inych, nie pre seba :D na normalne pouzivanie mi pridu tie produkty trochu pridrahe, ale ked pises, ze ti to telove mlieko vydrzalo tak dlho, mozno nad nim predsalen pouvazujem.
    telovy sprej som nikdy nepouzivala, ale ten, ktory spominas, som uz ovonala a uznavam, ze vonia naozaj fantasticky.
    zatial mam dost kratke vlasy, takze sa mi nezamotavaju a staci mi na ne obycajna kefa na vlasy, ale mozno raz pride den, kedy si aj ja zadovazim tangle teezer ako uz vela ludi predo mnou.
    co sa tyka mojich letnych oblubenosti, jednoznacne medzi ne patri sprchovy gel od Baley After Sun Dushe. to je moja srdcovka uz niekolko rokov <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, produkty môžu byť trošku drahšie, ale je to prírodná kozmetika, no pokiaľ zas nechceš vyhadzovať peniaze za jeden produkt, v Yves Rocher na predajni by ti mali poskytnúť zľavovú knížku, kde je veľa výhod a videla som tam aj kombináciu tohto telového mlieka so sprchovým gélom za super cenu :) Sama som nejaké výhody využila

      Delete
  8. Tangle Teezer je věc, nad kterou jsem opravdu dlouho váhala, ale poté co jsem si ji pořídila musím uznat, že je to vlastně vážně super kartáč, který rozčeše i moje (často) nerozčesatelné vlasy.
    Yves Rocher je všeobecně moc super kosmetika, která se slevami není zas až tak drahá. Ani jeden sprcháč mi nevysušoval pokožku a navíc krásně voní. Taky šampony mají moc fajn a některé jejich peelingy jsou už taky moje každodenní klasika. Jen te nkokos mi moc nevoní, ale asi jsem jediná, kdo to tak má. :D

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.