NEW BEAUTY HAUL

To, že som pár dní strávila v Prahe a urobila si menší výlet aj do Karlových Varov, už určite viete z fotiek na instagrame a pokiaľ ma tam ešte nesledujete, kľudne si ma pridajte, rada vám follow oplatím. Ani pri tejto návšteve som si nemohla odpustiť nejaké beauty vecičky. Pôvodne som si všetky tieto kozmetické produkty chcela objednať z internetu, no keď som ich tam našla, nemohla som ich v drogérii nechať


Prvým produktom je tento ružový Eos balzám s vôňou kokosového mlieka. Jeden Eos som už mala, ešte zo starej kolekcie, ale celkovo som z neho mala celkom zmiešané pocity. Nad týmto som sa rozplývala už celkom dlho, ale u nás v drogérii som ho nevedela nájsť. Konečne som si ho teda kúpila a snáď sa stane mojím must-have.

Keďže som začala rozmýšľať, že si konečne kúpim nejaké očné tiene a chcela by som sa s nimi aspoň trošku naučiť pracovať aj napriek tomu, že si oči priveľmi nelíčim, potrebovala som si kúpiť bázu pod očné tiene a mne do oka padla práve táto od Dermacolu, takže som aj na ňu veľmi zvedavá.


Musím povedať, že nikdy som sa netešila z očných tieňov tak, ako teraz. To balenie je úžasné a o odtieňoch ani nehovorím. Paletka je od Makeup Revolution a je to Iconic 3 s týmito krásnymi nude odtieňmi, na ktoré sa neviem vynadívať. No nie je to nádhera?


Posledným produktom je táto dokonalá paletka s lícenkami, ktoré však môžete využiť na rôzne časti tváre pri líčení, či už sa jedná o oči, ako highlightery alebo na kontúrovanie. Ja som úplne paf z tých nádherných odtieňov a krásnych odleskov po ich nanesení. Paletka je tiež od Makeup Revolution v Golden Sugar.


Ktorý produkt vám padol do oka? Máte doma niečo aj vy? Akú máte skúsenosť so značkou Makeup Revolution? Používate Eosy?








9 comments

  1. Krásné věci, super nákup eos mám taky moc ráda 😉
    SmileThess

    ReplyDelete
  2. MUR Iconic 3 paletku mám doma aj ja, aj moja sestra. Je úžasná :)

    ReplyDelete
  3. Všetko od makeup revolution je skvelé. Iconic 3 je na mojom wishliste už veľmi dlho pripomína mi Naked palettes od Urban Decay. :) Super post! Dávam follow.
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Och, tá paletka líceniek je úžasná! ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  5. MRL mám ráda , já mám doma paletku Hard Day a gelík na obočí :-)

    ReplyDelete
  6. Tá palteka lícenkek a bronzerov a neviem čo všetko tam je je PREKRÁSNA! Mohla by si na ňu urobiť recenziu hodila by sa:3
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  7. Eos jsem v životě neměla, ale tu první paletku od MR mám a také mám od této značky rtěnku. Za mě tato kosmetiku super.:) Uvažuji o koupi další kosmetiky.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  8. Tu bázi pod oční stíny mám ráda! EOSy nepoužívám, sice se mi moc líbí, ale pálí mě z nich rty, nechápu proč..:/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.