GARNIER MINERAL INVISIBLE ROLL-ON ANTIPERSPIRANT

Dnes tu mám pre vás recenziu na môj obľúbený produkt, ktorý ste už mohli vidieť aj v "summer favorites". Je to roll-on antiperspirant Garnier mineral Invisible, ktorý nemá zanechávať škvrny na oblečení a má vydržať 48 hodín. Ja som si tento antiperspirant kúpila najmä kvôli tomu, že pravidelne používam a kupujem si ten v spreji, no keďže som počas leta a horúcich dní chcela mať aj nejaký pri sebe a vláčiť stále veľký, nie je veľmi praktické, rozhodla som sa vyskúšať práve tento v menšej verzii aj napriek tomu, že antiperspiranty tohto typu veľmi nemusím.


A little bit more about it...

• maximálna ochrana až 48 hodín proti poteniu
• obsahuje ultra-absorpčný minerál vulkanického pôvodu
rýchloschnúci a šetrný k pokožke
chráni oblečenie proti škvrnám a stopám
bez alkoholu a parabénov
• 50mL a cena do 3€


My opinion...

Zo začiatku som naozaj nevedela, čo mám od tohto antiperspirantu čakať. Ako som už spomínala, antiperspiranty tohto typu nemám veľmi rada, pretože nemusím ten "vlhký" a mazľavý pocit po ich nanesení, no keďže mi Garnier vyhovuje a skutočne pomáha, rozhodla som sa, že ho nakoniec vyskúšam. Veľkou výhodou je jeho veľkosť. Keďže je maličký, zmestí sa do každej tašky a stane sa vaším must-have v kabelke najmä počas horúcich dní, kedy chcete ostať svieže alebo proste nemáte rady ten neistý pocit rovnako, ako ja. Účinkami je úplne rovnaký ako ten v spreji, naozaj "bojuje" proti poteniu a mohla som sa naňho spoľahnúť aj v ten najhorúcejší deň. Vôňa je taktiež rovnaká a celkom príjemná, cítila som ju aj večer po celom dni alebo na oblečení. Či však vydrží naozaj 48 hodín som nejako nespozorovala, no aj tak som si ho veľmi obľúbila.

Pokožka mi nezačala nijako reagovať a je skutočne šetrný. Čo sa týka škvŕn, trošku som voči nemu neistá. Aj napriek tomu, že takmer po celú dobu intenzívneho používania sa mi nestalo, že by na oblečení zanechal nejakú škvrnu, raz mi ju na tričku zanechal, no v pohode išla po opraní dole. Pravdou je, že som si ho naniesla pred tým, ako som si tričko dala a ešte nebol vstrebaný do pokožky a ja šikovná som si ho rovno obtrela. Každopádne po tejto skúsenosti ho aplikujem po tom, ako si topy dám, teda pokiaľ sa jedná o úzky top na ramienka ako v tomto prípade a zatiaľ sa mi to neopakovalo. Ďalšou nevýhodou, teda aspoň pre mňa, je pomalé zasychanie. Pokiaľ si ho dáte, musíte nejakú tú minútku počkať, kým zaschne a "vyparí" sa ten mazľavý pocit v podpazuší. Myslím však, že sú to akési menšie nevýhody a keď sa im budete snažiť predchádzať a dáte si pozor, určite stojí za to.



• pôsobí proti poteniu a udrží pocit čistoty
• príjemná vôňa, šetrnosť k pokožke
• skvelá veľkosť do kabelky
• bez alkoholu a parabénov


• pri nepozornosti sa môže stať, že zanechá škvrny (treba ho nechať poriadne zaschnúť)
• dlhšie zasychanie, "mazľavý" pocit



🗢🗢🗢🗢🗢

3/5 bodov





5 comments

  1. Práve som na teba narazila a veľmi sa mi tvoj blog a fotky páčia! :) Takže instantný follow :D. Kedysi som tento antiperspirant používala, tiež nemám moc rada ten mazľavý pocit, ale inak nebol zlý. Teraz však nedám dopustiť na pánsky Old Spice Bearglove, úžasne vonia :D. Rada skúšam aj prírodné deodoranty, no zatiaľ som nenašla ten pravý :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Prírodné a ani pánske antiperspiranty som ešte neskúšala

      Delete
  2. Ja antiperspiranty v roll-on podobe takisto nejak nepoužívam ale dizajnovo ma veľmi zaujal (alebo to je tvojimi peknými fotkami? :D ) ...skôr radšej v obchode siaham na tuhy antiperspirant Rexonu aloe-vera...to u mňa jendoznačne nemôže chýbať :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. V prvom rade ti musím pochváliť nechty, sú dokonalé! A aj fotky, ale tie som ti už myslím chválila :D Ja sa snažím používať hlavne prírodné deodoranty, vyhýbam sa alumíniu čiže u mňa vedie tuhý deodorant od Soaphorie (zhodou náhod som naň dnes zverejnila recenziu). Ale tento som tiež skúšala, a bola som s ním celkom spokojná.. páčila sa mi najmä vôňa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Značku som videla už na viacerých blogoch, no sama s ňou skúsenosť ešte nemám, ďakujem za tip :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.