BEAUTY HAUL

Ako správna maniačka som si nemohla odpustiť, zaobstarať si opäť nejaké tie beauty produkty. V tomto haule sa nachádzajú výrobky rôznych kategórii a značiek a ja sa veľmi teším na to, keď ich všetky vyskúšam a urobím na niektoré z nich, dúfam, že pozitívne recenzie.


Začala by som asi dekoratívnou kozmetikou. Nevyhnutným produktom mojej rutiny na obočie musí byť práve farebný fixačný gél, ktorý obočie pekne zvýrazní a postará sa o to, aby chĺpky boli na mieste. Keďže som dopoužívala jeden, potrebovala som si nejaký kúpiť. Neverili by ste, aký je problém zohnať dobrý gél na obočie, ktorý sa objemovo oplatí. Nechcela som zas vyhodiť 6€ za 4mL gélu. Nakoniec som našla túto novú značku v DM - Trend It Up a rovno si gél v odtieni 010 aj zobrala.

Na moju zmiešanú pleť je naozaj ťažké nájsť ten správny púder. Na tento od Essence som našla samé pozitívne recenzie, tak dúfam, že jednu takú budem písať aj ja. Niekedy je práve tá lacnejšia kozmetika oveľa lepšia a kvalitnejšia, ako nejaké drahé. Každopádne som naň veľmi zvedavá a dúfam, že mi sadne aj odtieň, ktorý je mimochodom 11 Pastel Beige.

Tretím produktom dekoratívky je tento make-up od Maybelline Fit me! v odtieni 110. Je to opäť produkt, ktorý by mal mojej pleti vyhovovať. Odtieň, som sa snažila, vybrať práve taký, aby mi k pleti sedel, pretože práve to u mňa býva ten najväčší problém. Som bledá a buď si vyberiem tmavší alebo moc bledý a potom make-upy radšej mením za korektory, ktoré používam na celú tvár.

Posledným produktom dekoratívnej kozmetiky je táto čierna špirála Sexy Pulp! od Yves Rocher, ktorú som dostala ako darček, pri zakladaní vernostnej kartičky. Od Yves Rocher som už jednu špirálu mala, no nebola som s ňou bohvieako spokojná. Na tejto ma však zaujala práve kefka, ktorá vyzerá celkom zaujímavo. A vlastne až teraz, ako píšem tento článok a pozerám sa na fotku, som si všimla, že špirála obsahuje prírodné uhlie.

Aj napriek tomu, že špirálu veľmi rada používam, jej odmaľovanie neznášam. Preto mám vždy na to rada odličovacie obrúsky, s ktorými to aspoň mne ide lepšie alebo je to príjemnejšie. Pôvodne som si chcela kúpiť nejaké od Garnier alebo Nivea, no potom ma napadlo, prečo nevyskúšať aj nejakú úplne obyčajnú značku. Veď nie všetko lacné musí byť hneď zlé. Zobrala som si teda tieto PRO Formula z Tesca, ktoré obsahujú micely, vitamín B5 a sú určené na citlivú pleť (keďže na môj typ nemali).



Posledné 3 produkty sú prírodné sprchové gély od Yves Rocher. Pokiaľ ste milovníkmi tejto značky rovnako, ako ja, určite viete, že momentálne v knižke s kupónmi bolo veľmi výhodné balenie týchto 3 sprcháčikov za skvelú cenu a tak som toho musela využiť! Zobrala som si svieže a jemne sladké vône - marhuľa a rozmarín, lotosový kvet so šalviou a levanduľa s ostružinou.


Ktorý výrobok vám najviac padol do oka? Kupujete/skúšate aj lacnejšiu kozmetiku alebo uprednostňujete skôr drahšiu? Vyskúšali ste už sprcháče od Yves Rocher?





9 comments

  1. Veľmi ma zaujali sprchové gély od Yves! <3 No bola by som moc, moc rada keby si spravila recenziu na Fit me make-up <3 Už dlhšiu dobu uvažujem o jeho kúpe no každý o ňom tvrdí niečo úplne iné... Super článok :))
    WITHY GREY WOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Áno, to som si všimla aj ja, takže som zvedavá, aký bude :) Snáď nebudem z neho sklamaná a mojej pleti pekne sadne

      Delete
  2. Chcela by som vyskúšať produkty od Yves Rocher. Všetci si ich chvália.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
  3. Ty sprcháče od Yves Rocher vypadají dobře!

    https://elisminarova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Odličovacie obrúsky zboňujem ♥ Je to moje must have pri odličovaní :)

    ReplyDelete
  5. Sprcháč od YR mám zrovna teď rozpoužívaný a je naprosto božský :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  6. Super haul. Osobne milujem ovocné vône, a na leto sú ako stvorené, takže týmto článkom si ma veľmi potešila. Inak máme podobný vkus

    www.lifi.sk

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.