AUGUST 2017

Tak ako každý mesiac, aj tento tu pre vás mám moje malé zhrnutie mesiaca August. Dá sa povedať, že tento mesiac bol pre mňa trošku cestovný, keďže hneď v jeho polovici som bola na pár dní v Ríme a pár dní na to sme zas cestovali do Prahy a Karlových Varov. Pusťme sa teda doňho! Prajem príjemné čítanie.


Posledný letný a zároveň prázdninový mesiac je už pomaly fuč a o chvíľu tu opäť máme školu. Aj napriek tomu, že už minimálne týždeň každému, kto mi nástup do školy neustále pripomína, poviem, že ja mám stále prázdniny, začiatok školy sa neúprosne blíži a nie, že by som nemala prázdniny a voľno rada, no trošku mi tá školská rutina chýba. Našťastie školské veci mám už nakúpené a ja teda milujem všetky tieto organizované vecičky, diáre, perá a papierenské potreby do školy. Vždy hľadám tie najkrajšie zošity či zápisníky a pri ich kúpe sa doslova idem roztrhnúť. Takže aspoň to je jednou pozitívnou vecou (aspoň teda pre mňa) čo sa týka "back to school" sezóny. Ako to máte vy?

Poďme ale späť k zhrnutiu tohto mesiaca. Začiatok nebol ničím zvláštny, určite každý pozná to leňošenie pri telke či robenie "dôležitých" vecí na notebooku od rána do večera. V polovici Augusta sme išli na pár dní do Ríma, kde som nikdy predtým nebola a bol nádherný. O ňom som však už jeden článok písala. Po príchode z tohto čarovného mesta som strávila pár dní doma a hneď potom sme išli na predĺžený víkend do Prahy, kde sme okrem troške pamiatok aj samozrejme nakupovali (veď bez toho by to ani nešlo). Okrem Prahy sme si však jeden deň urobili výlet aj do Karlových Varov, kde som bola úplne prvýkrát. Mne osobne sa tieto kúpeľné mestečká veľmi páčia, vždy ma pohltí tá príjemná atmosféra. Karlové Vary sme si trošku pobehali, zase niečo ponakupovali, urobili trilíon fotiek a vybrali sa autobusom späť do Prahy. Toto bol môj celý mesiac - August.


Ako ste si tento mesiac užili vy? Cestovali ste niekde? Tešíte sa do školy?




3 comments

  1. Krásna koláž fotiek, necestovala som nikam a do školy sa veľmi neteším. :D
    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  2. Pěkný článek 🙂 Já si srpen užila hodně a ve škole už jsem - pracuji tam a máme přípravný týden 😉 Ale i sem se už těšila
    SmileThess

    ReplyDelete
  3. Veľlmi pekný článok. Môj august bol veľmi zaujímavý no nič neľutujem :) Práve si inak hľadám prácu hahaha :D


    www.lifi.sk

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.