SUMMER IS HERE!

Konečne sú tu prázdniny a my si aspoň na dlhšiu dobu môžeme oddýchnuť od školy a učenia a mať tak čas nie len pre seba, ale aj na naše záľuby a aktivity. Aj napriek tomu, že po niekoľkých dňoch voľna sa začínam nudiť (a dúfam, že v tom nie som sama, haha), prázdniny mám rada a zaslúžený oddych, ktorý po strese zo školy padne vhod, si rada užívam.

Počas prázdnin by som sa samozrejme chcela intenzívnejšie venovať aj blogu, ktorý som v poslednej dobe, najmä kvôli maturitám, zanedbávala. Už mám niekoľko letných článkov, ktoré by som chcela zrealizovať a dúfam, že sa vám budú páčiť a budú vám užitočné. Mám pre vás prichystaný aj článok, ktorý bude zameraný najmä na pleť a prostredníctvom ktorého by som vám chcela podať moje rady a skúsenosti, zatiaľ je to však len prekvapenie, no dúfam, že bude nápomocný.

Tento rok sa opäť chystáme na dovolenku, z ktorej by som veľmi rada potom urobila aj článok. Nejaké fotky by som určite rada popridávala aj na môj instagram, aj keby len na mystory, takže pokiaľ ma ešte nesledujete, kľudne si ma pridajte. Rada vám follow oplatím. 

Ku koncu júla s priateľom rozmýšľame nad výletom do Prahy, keďže ja Prahu úplne zbožňujem. V auguste zas máme s ocinom kúpené letenky do Ríma, kde som ešte nikdy predtým nebola. Keďže veľmi rada fotím, určite by som rada pridala fotky alebo zamerala články aj k týmto tripom. Inak sa počas prázdnin chystám byť doma a ako som už povedala, užívať si zaslúžené voľno a hlavne čas strávený na blogu


Čo sa chystáte robiť počas prázdnin? Máte nejaké hobby/aktivity, ktorým sa chcete venovať? Idete niekam na dovolenku či trip?




1 comment

  1. Mne na hobby vela casu asi nezostane, dufam vsak, ze blog stihat budem. Inak sa chystam nejaky cas stravit doma na vychode :) prajem ti krasne leto, uzi si volny cas :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.