PRAGUE SHOPPING

Vôbec sa mi nechce veriť, že som na blog ešte nepridala žiadny fashion haul článok, aj keď nakupovanie milujem. Chcela som ho pridať už skôr, no keďže som bola chorá a ešte stále som, k notebooku som sa nedostala. Každopádne dnes ho tu pre vás konečne mám. Z dovolenky sme leteli do Prahy, kde mali skvelé zľavy a nákupy proste nemohli chýbať, takže všetky vecičky budú práve odtiaľ a neskutočne sa mi páčia!


Kúpila som si celkom 4 topy rôznych materiálov, strihov a motívov, ktoré sa mi strašne páčili a momentálne sú veľmi v móde. Keďže si rada kupujem veci, ktoré sa mi nie len páčia, ale sa aj nosia, vždy uprednostňujem najmä to, aby som bola s nimi spokojná ja, aby boli pohodlné a aby som sa v nich naozaj cítila dobre. Priehľadný sieťovaný top bol kúpený veľmi spontánne, no už veľmi dlho som chcela niečo takéto, buď šaty alebo top. Ďalej som si dlhšie chcela kúpiť top/blúzku s odhalenými ramenami v modrej alebo bielej farbe. Keďže mám veľmi rada ružovú a v poslednej dobe aj zamat, crop-top v tejto kombinácii musel byť môj, no a na záver čierno-biely kockovaný top, ktorý je taktiež v poslednej dobe trendy a už sa teším na outfit, ktorý s ním vytvorím!

Okrem topov som si však zaobstarala aj šortky a to rovno dvoje. Prvé, krásne ružové a zamatové, do ktorých som sa ihneď zaľúbila a druhé, taktiež ružové, no trošku iného štýlu, ktoré som v obchode nechať jednoducho nemohla.

Poslednými kúskami sú čelenka a zamatové sandálky na menšom opätku. Mne osobne sa čelenky neskutočne páčia a aj keď ich až tak často nenosím, občas si ich rada dám a tak si ich vždy aj rada kúpim, najmä tie, ktoré mi padnú na prvý pohľad do oka. Za super cenu som objavila aj tieto nádherné topánočky, ktoré tiež boli ihneď moje!


Ako často nakupujete? Aké sú vaše obľúbené obchody/značky? Ktoré kúsky z mojich nákupov sa vám páčia najviac?






3 comments

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.