JULY 2017

Tak ako minulý mesiac aj tento tu pre vás malé zhrnutie júla. Júl ako prvý prázdninový mesiac ubehol veľmi rýchlo a mne ešte o to viac, keďže sme boli na dovolenke a práve z tej tu bude najviac fotiek, aj napriek tomu, že som o nej robila samostatný článok. Opäť som zhrnula fotky z instagramu a urobila menšiu koláž, ktorú vám trošku obkecám, tak poďme na to!


V júli som okrem dovolenky strávila čas len doma, kde som sa trošku odventilovala (alebo aspoň snažila sa) od školy a naskočila na prázdninovú vlnu. O pár dní sme však potom odchádzali na dovolenku do Tuniska, kde bolo fantasticky a pokiaľ ste ešte túto krajinu nenavštívili, určite odporúčam! Na dovolenke sme strávili čistých 10 dní plných relaxu, oddychu a pohody. Vyskúšali sme aj niektoré z atrakcií ponúkaných na pláži a nemohli chýbať ani rôzne výlety. Dovolenka ubehla ako voda a my sme už išli zas späť domov. Keďže sme leteli do Prahy, tam sme ešte strávili deň a potom sme išli vlakom domov.

Praha bola ako inak - krásna a počasie nám aj na ten jeden deň vyšlo. Po lete a ceste sme boli celkom dosť unavení, keďže sme leteli v noci a tak až po malej pauze na spánok sme sa vybrali do mesta. Nákupy sme si nechali až pred odchodom domov, no tým zľavám a výpredajom by len málokto odolal! 


Aký bol váš júl? Boli ste na nejakej dovolenke? Ako ste strávili tento mesiac?


5 comments

  1. Pěkné fotky :-) my byli letos poprvé v Řecku a užili jsme si to. Zatím jsme vždy letěli do Egypta a letos už to chtělo změnu :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Ja som svoj júl takmer celý strávila v práci - a hoci to neľutujem, pri pohľade na pláž a more sa už neviem dočkať konca tohto týždňa, kedy už budem v Chorvátsku :D Krásne fotky - snáď aj august budeš mať taký slnečný a plný oddychu ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete
  3. Do Tuniska by som šla okamžite, počula som naň samé chvály, vraj je tak krásne. :)

    ReplyDelete
  4. Krásne fotky :) Máš pravdu, že júl ubehol strašne rýchlo, aj ja mám taký pocit...

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.