SUMMER HAUL

Mne už bude niekto musieť asi zakázať kupovať novú a novú kozmetiku, pretože ju sama nemám kde dávať, no aj napriek tomu ju "potrebujem". Keď stále majú samé zaujímavé veci, ktoré mi padnú do oka a potom ich proste musím mať! Tentokrát je však haul zameraný skôr na teplé dni a niektoré kúsky som si chcela kúpiť predovšetkým na dovolenku.



Keďže vie byť slniečko naozaj agresívne a neodnesie si to len pokožka, ale aj vlasy, rozhodla som sa siahnuť po ochrannom šampóne, ktorý sa o vlásky počas tohto počasia postará. Okrem slnečných lúčov vlasy ničí aj slaná morská voda a taktiež rôzne chemikálie v bazénoch, takže túto starostlivosť o vlasy je určite vhodné mať doma. Pôvodne som chcela sprej na vlasy, ktorý by ich chránil, no keďže som práve niektoré z týchto produktov objednávala cez internet a nemali ho na sklade, kúpila som si tento šampón od Schwarzkopf.

Minulý rok po dovolenke sa mi stalo, že moja pleť bola v horšom stave najmä kvôli už spomínanému silnému slniečku a slanému moru. Okrem toho som trošku brala na ľahkú váhu aj celkovú starostlivosť, lebo veď ste na dovolenke nie? No pleť aj napriek tomu potrebuje svoju starostlivosť a to najmä vhodný krém. Tento rok som sa rozhodla vyskúšať pleťový krém určený práve na môj typ pleti s SPF30 od Biodermi a tak som veľmi zvedavá, ako na tom moja pleť bude tento rok.

Už dlhšie som zháňala túto konjakovú hubku/špongiu na čistenie pleti so zeleným čajom. Začala som ju hľadať, keď sa mi akné celkom zhoršilo, no nemali ju práve nikde v DM a tak som ju stále zháňala pri každej návšteve. Pred pár dňami som v DM bola opäť a keďže som ju konečne našla, ihneď som si ju kúpila. Ešte som ju neskúšala, no som na ňu veľmi zvedavá!

Počas horúcich dní sa treba starať aj o pery a aj keď balzámy na pery veľmi nemusím, kúpila som si tento opäť s SPF30 od Labella.

Posledným produktom je táto prírodná pleťová maska od Alverde na normálnu a zmiešanú pleť s jablkom a limetkou, ktorú som len tak náhodne v DM objavila. Stále sa pozerám po rôznych pleťových maskách a doma ich už mám niekoľko, ktoré som ešte ani neotvorila a nevyskúšala, no aj napriek tomu stále túto "zbierku" obohacujem o nové.


Používate konjakovú špongiu? Ste s ňou spokojné/í? Ako chránite pleť počas leta? Používate nejaké špeciálne krémy?





4 comments

  1. ja som tú konjakovú hubku hľadala minule v DM a už ju nemali :( tak hádam nabudúce, lebo už som ju mala a je skvelá !:)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. Jsem ráda, že nejsem jediná, která ač už nemá místo kam to dávat, stále nakupuje novou a novou kosmetiku - takže vítej v klubu kosmetických maniaků. ;)
    Já letos v létě budu používat na opalování Biodermu a už třetím rokem používám i poopalovací péči, takže v létě bude doufám minimum spálenin od sluníčka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. My sme si tentokrát kúpili taktiež kozmetiku na a po opaľovaní od Biodermi, tak som zvedavá, aká bude :)

      Delete
  3. S kosmetikou Bioderma moc zkušeností nemám, ale balzámy Labello miluji na plné čáře! :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.