ORIFLAME NEW BEAUTY PRODUCTS

Až teraz si uvedomujem, koľko nových kozmetických výrobkov doma mám. Vždy sa z nich veľmi teším a chcem vám ich ukázať, predsa len aj vám môžu padnúť do oka a nakoniec skončia aj u vás doma. Z Oriflame objednávame, dá sa povedať, už permanentne a tentokrát mali toľko krásnych a voňavých noviniek na leto, že som si ich proste musela kúpiť.


Ja som teda veľkým nadšencom masiek na pleť hocijakej konzistencie a keďže som s kozmetikou od Oriflame bola viac-menej spokojná a už dlhšie som rozmýšľala nad týmito prírodnými maskami, jednu som si predsa len kúpila. Je uhorková a určená práve na zmiešanú pleť, takže som veľmi zvedavá na jej kvalitu a účinok.

Známe hojivé zázraky vám asi predstavovať nemusím. Mám ich sama niekoľko s rôznymi vôňami a v rôznych farebných variáciách. Tentokrát bol novinkou hojivý zázrak s olejom z čučoriedkových semien a tá vôňa je proste dokonalá!

Na blogu ste už tento TeaTree olejček mohli vidieť v niekoľkých článkoch. Úplne prvýkrát som vyskúšala čajovníkový olej práve od Oriflame a veľmi milo ma prekvapil. Na akné a nedokonalosti nádherne funguje a bojuje proti tvorbe nového akné. Keďže som ho dennodenne používala, celkom rýchlo sa mi minul a tak som potrebovala ďalší. Našťastie ho mali opäť v ponuke, takže bol môj!

Kokosovú vôňu zbožňujem a akonáhle som uvidela tento multifunkčný krém s kokosovou vodou a rovnako tak peeling na pleť, ktorý môžete vidieť nižšie, už som si ich zapisovala. Momentálne mám doma toľko krémov, že neviem, ktorý skôr použiť, no pokiaľ má niečo kokosovú vôňu, musím to jednoznačne mať, haha!

Pri tomto pleťovom peelingu sa obávam jedine toho, že by naň pleť mohla zle zareágovať alebo by sa zvýšilo jej mastenie. Každopádne som veľmi zvedavá, aký bude a teším sa na jeho recenziu.

Aj krásne voňavé nožičky sú na leto základ a preto som siahla po tomto osviežujúcom spreji s krásnou jahodovou vôňou. Nikdy nie je od veci mať doma aj takýto produkt, no nie?

Keďže mám doma krémy na nohy len v zimných vôňach, tento letný jahodový krémik ma ihneď upútal. Som veľmi zvedavá na hydratáciu, no verím, že s ním budem rovnako spokojná, ako s predošlými produktami na nožičky.


Máte radi/y značku Oriflame? Ktorý produkt vás najviac zaujal? Máte radi/y kokosovú vôňu?



8 comments

  1. Oriflame sa skutocne zlepsuje. :) Najviac ma zaujala kokosova rada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, to som si všimla v poslednej dobe aj ja :)

      Delete
  2. ten viacúčelový kokosový krém je skvelý! :) obľúbila som si ho :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. V Oriflame taky nakupuji a zrovna ten jahodový krém si chci koupit! ♥ Kokos úplně miluji, ale tentokrát se bez něj obejdu :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
  4. Oriflime moc nekupuji, holky v okolí jsou spíš zaměřené na Avon. Ale kalíšek mám a žlutý a je super.:) Kokosové produkty vypadají dobře, miluji kokosovou vůni. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Krasne fotky, oriflame kozmetiku mam rada :) a ten face crub vyzera super
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  6. po týchto novinkách som pozerala v novom katalógu :P ale nakoniec som si nič nevybrala ... a ten modrý hojivý zázrak aj olejček mám tiež :P

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.