JUNE 2017

Máme tu koniec mesiaca a tak som sa rozhodla, že namiesto každotýždňové zhrnutia urobím mesačné. Jún bol posledným školským mesiacom a možno aj preto bol pre mňa celkom náročným. Okrem školy som sa snažila užívať si aj voľné chvíľky, kedy som sa práve nemusela učiť. Zobrala som teda niekoľko fotiek nie len z instagramu a urobila z nich koláž.


Keďže mám Bojnice len na (väčší) skok od domu, v peknom počasí si tam rada zájdem aj napriek tomu, že tam chodíme celkom často. Pri slniečku je to naozaj krásny výlet. Počas školy si však maximálne zájdem tak na limonádu alebo ľadový čaj, keďže kávu nepijem. Ani neviem ako a maturity boli za pár týždňov a potom dní. Musím povedať, že tak intenzívne som sa ešte asi neučila, no našťastie sme polovicu z nich zvládli a už nás čaká len ďalší rok. 

Po vyčerpávajúcom týždni plnom stresu tu bol konečne víkend, kedy už som sa nemusela učiť a tak sme sa vybrali na výlet do Čičman, kde som bola prvýkrát. Počasie nám pekne vyšlo a domčeky boli naozaj veľmi pekné, avšak čakala som skôr nejaký skanzen. Nemohli tam chýbať ani halušky, ktoré mám neskutočne rada! Koniec mesiaca už potom ubehol veľmi rýchlo, keďže sme mali riaditeľské voľno a to som trávila čas doma a oddychovala


Ako ste strávili jún vy? Boli ste už v Čičmanoch? Pijete kávu?


Post a Comment

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.