BEAUTY HAUL

Dnes tu mám pre vás ďalší beauty článok! Nakupovanie kozmetiky je u mňa už akýmsi rituálom, ktorý musím stále opakovať. Milujem skúšanie nových vecí a z tohto haulu som potrebovala asi iba 2 veci, ktoré bolo nevyhnutné kúpiť, ostatné výrobky som proste aj napriek tomu musela mať a s tým sa asi viacerí taktiež stretávate. Keď niektoré veci vyzerajú tak krásne a nechcete ich proste v obchode nechať!


Mám pocit, že stále nič iné nekupujem len vlasové výrobky, no tentokrát som nutne na intrák potrebovala opäť šampón a kondicionér na vlasy. Pri výbere vlasovej kozmetiky som vždy nerozhodná, buď pozerám na design alebo vôňu, no najmä na účinky. Tento raz som si kúpila šampón a balzám na vlasy od Garnier Fructis pre objemnejšie a hustejšie vlasy, tak som zvedavá, ako bude fungovať.

Kozmetika Naturalium ma už dávnejšie zaujala najmä vďaka krásnym balením a dlhšie som ju chcela vyskúšať. Konečne som si teda kúpila sprchový gél s kokosovou vôňou, ktorá je nádherná! Tento sprcháč je bez parabénov a dúfam, že vyskúšam aj iné produkty od tejto značky.

Jedna z vecí, ktorú som momentálne nepotrebovala, ale vždy sa zíde. Žiletky Wilkinson som ešte neskúšala, no som zvedavá, ako s nimi budem spokojná. Keďže mám svojich favoritov, väčšinou si kupujem tých stále dookola, no dúfam, že aj toto bude príjemná zmena a budú mi vyhovovať.

Po kozmetike Victoria's Secret sa pozerám už dlho a konečne som si kúpila tento nádherný telový krém! Vôbec som sa nevedela rozhodnúť, ktorý výrobok si objednať a keďže som ho kupovala cez internet, vône som si nevedela ani predstaviť, no práve tento vonia po orchidei a ríbezliach. Je to krásna sladunká, zaujímavá vôňa a som veľmi zvedavá na hydratáciu!


Poslednou vecičkou je táto nádherná kozmetická taštička, ktorú som dostala v Yves Rocher ako darček pri nákupe, Na prvý pohľad sa nezdala až taká veľká, no naozaj je celkom priestranná a veľa sa do nej bude mestiť.


Ktorý z produktov vás najviac zaujal? Máte nejakú kozmetiku od Victoria's Secret? Poznáte značku Naturalium?



8 comments

  1. O produktech značky Naturalium jsem slyšela jen samá pozitiva a v budoucnu si alespoň jeden výrobek hodlám pořídit :) Body lotion od VS mě taktéž zaujalo :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Super věci si pořídila ;) ta tasticka je nádherná :))

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  3. Krásne veci :) Taštička je úžasná :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  4. Jéé kabelku mám také, dostala jsem ji teď v týdnu v Yves:) Jinak ty žiletky jsou asi nejlepší, docela dlouho vydrží a pokožku moc nedřou. Kupuji stále dokola a nevyměnila bych je. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Taštička je vážne nádherná, čo sa týka VS zbožňujem hlavne ich spreje. :)

    ReplyDelete
  6. Od stejné řady Naturalia máme doma krém a ta vůně je neskutečná! ♥ Moc se mi líbí ta taštička :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite by som rada od nich vyskúšala viacero produktov, som zvedavá, ako budem aspoň s týmto sprcháčom spokojná :)

      Delete
  7. Najviac ma zaujal ten sprcháč, ale všetky produkty vyzerajú dobre :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.