WEEK 19

Konečne som sa rozhodla, že vám sem pridám aj niečo zo života a nie len stále beauty články, aj napriek tomu, že ma bavia. Pokúsim sa to možno updateovať každý týždeň a tak nejak spestriť chod článkov na blogu. Ak teda máte radi/y osobné diary články a rovnako ako ja si radi/y prezeráte fotky, poďme teda na prvý článok!


Pridám sem nejaký ten mix nových fotiek z instagramu a taktiež tých, ktoré som nafotila na foťák. Pokiaľ ma nesledujete na instagrame, kľudne si ma pridajte, rada si pozriem vaše ig a follownem vás tiež. Keďže bol v pondelok sviatok a s tým spojené aj voľno, rozhodli sme sa, urobiť si menší výlet do Bratislavy. Väčšinou sa zastavíme v Ikei a to aj na obed, kde si dám vždy moje ultimate favourite - kuracie guľôčky s hranolkami a brusnicovou omáčkou, no a nesmie chýbať ani dezert v podobe malej ružovej marcipánovej pologule, ktorá chutí úžasne a pokiaľ ste ju ešte v Ikei nemali, pri najbližšej návšteve bez jej ochutnania ani Ikeu neopúšťajte. Po Ikei sme skočili ešte do Avionu, kde som si nutne musela kúpiť novú peňaženku a silonky na maturitu v normálnej telovej farbe, pretože na oranžové nohy by som sa nemohla pozerať ani ja.


Ako správna nákupná maniačka som to opäť nevydržala a vďaka doprave zadarmo som si z H&M objednala 2 nové veci do šatníka, do ktorých som sa zamilovala na prvý pohľad. Sú to krásne staroružové zamatové šaty a šedý top s odhalenými ramenami. Musím povedať, že vždy keď si niečo objednám z H&M, tá doprava mi príde neskutočne dlhá, no konečne mi balík tento týždeň prišiel a keďže je to málo kúskov na haul (aspoň pre mňa), dávam vám fotku aspoň sem.



S pôvodným plánom som do Ikei išla hlavne pre Aloe Vera, ktoré našťastie mali a to posledné, takže som si ho hneď zobrala a k nemu aj kvetináč. Aloe vyzerá naozaj zdravo a s rastlinkami z Ikei mám celkom dobrú skúsenosť, takže som zvedavá, ako sa mu bude dariť.

Okrem iného mám aj nový Tangle Teezer, jupíí! Pokiaľ túto značku nepoznáte alebo poznáte, no ešte ste ich kefy nevyskúšali, určite vám odporúčam, kúpiť si aspoň jednu. Môj prvý Tangle Teezer som si kúpila ešte pred niekoľkými rokmi a stále perfektne slúži. Momentálne mi do zbierky pribudol tento čierny, ktorý je v najväčšej veľkosti. Doma okrem neho mám ešte ružový v rovnakej a mini kompaktný na cesty. Som s nimi neskutočne spokojná a inú kefu by som už ani nechcela, takže pokiaľ nad nimi váhate, určite do ich kúpy choďte!



Poslednou fotkou je opäť a ako inak foto s novinkou, tentokrát v obuvi a ako môžete vidieť, balerínky sú už aj pokrstené, no musela som vám ich sem odfotiť. Našla som ich len tak opäť na H&M stránke a veľmi sa mi páčili, tak som skočila k nám do H&M a keďže ich tam mali, sú moje. Možno sú pre niekoho moc cukríkové, no keďže ja absolútne nemám problém nosiť ružové veci, bola to opäť láska na prvý pohľad. No a taktiež ako bonus na fotke asistentka pri fotení.


Ako ste vy strávili voľný deň? Máte radi/y Ikeu? Už ste niekedy objednávali z H&M?









11 comments

  1. Ach ty šaty, dokonalost, moc se mi líbí :-) Krásné nákupy ;-)

    ReplyDelete
  2. Super článek a fotky! H&M naprosto miluji a vůbec se nedivím, že jsi nemohla odolat :D :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. tie topánočky sú nádherné ♥ z H&M som ešte neobjednávala ale asi to zmením :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite vyskúšaj :) Občas sa dá vymáknuť aj doprava zdarma a ak by si mala záujem o nejakú zľavu, prihlás sa k ním na newsletter :) Všetko to nájdeš na ich online obchode

      Delete
  4. Moc krásné věci sis pořídila :) Já se učila na maturitu, nic jiného teď nedělám :D z HM už jsem objednávala víckrát, a vždy jsem byla spokojená, je fajn, že mají často různé akce :)

    ReplyDelete
  5. Ikeu milujem a z HM som už objednávala a bola som spokojná. ;)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
    Replies
    1. S dlhšou dopravou som už tak nejak zvyknutá, no inak som spokojná aj ja :)

      Delete
  6. vůbec se nedivím, že baleríny byla láska na první pohled, jsou nádherné!:) Jinak moc pěkný článek a fotky.:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.