SPRING FASHION W/ H&M


Keďže neustále prezerám oblečenie od H&M, všimla som si krásne nové jarné kúsky, ktoré sú čerstvo na ich online obchode. Ja osobne H&M milujem, veľmi sa mi páči ich móda a za celkom normálne peniaze kúpite kvalitné oblečenie. Vybrala som teda zopár noviniek, ktoré mi padli do oka a ktoré jednoznačne musíte vidieť. Dúfam, že sa vám veci budú páčiťinšpirujete sa a možno si z nich niečo kúpite!



Prvými by som začala asi bundičkami. Viem, že na jar sa už využívajú menej, no tie ľahšie sú stále potrebné aj počas tohto ročného obdobia, pretože aj napriek krásnemu počasiu počas dňa sú rána ešte trošku chladné. Mne sa bomberky a riflové bundy páčia asi úplne najviac a tieto nové sú proste fantastické.


Ďalej tu pre vás mám zopár topov. Tentokrát ich do ponuky pridali naozaj veľa, no prevládajú najmä jemné blúzky s volánmi a mašľami, či už s dlhým, krátkym rukávom alebo na ramienka. Všimla som si, že je dosť veľký výber aj z tričiek s rôznymi nápismi či obrázkami, takže pokiaľ ste fanúšikmi práve takýchto kúskov, určite si v H&M vyberiete.


Ani pri oblečení na spodnú časť neostalo H&M v trendoch pozadu a tak tu máme niekoľko nádherných kúskov! Už dlho zháňam biele roztrhané nohavice s vysokým pásom, takže určite sa po nich poobhliadam. Krásne sú aj boyfriend gate s výšivkami. Čo sa týka sukní, všimla som si, že prevládajú najmä vzdušné tylové a nariasené sukne, no skvelý výber je aj pri obtiahnutých. Prevládajú jemné jarné farby - pastelová ružová a zelená, ale aj šedá. To isté platí aj pri nohaviciach.


Pre milovníkov šiat tu mám taktiež zopár skvostov, ktoré nemožno nespomenúť. Taktiež môžeme nájsť nejaké tie volánikové a vzdušné šaty, no okrem toho aj ležérne teplákové šaty, ktoré sa dajú rovnako krásne zladiť! Je neskutočné, aké krásne veci vedia vymyslieť.

Ani pri obuvi som sa nevedela rozhodnúť, ktoré vám mám sem dať, pretože medzi novinkami sú tak nádherné topánky, že mi naozaj padla dole sánka. Od tenisiek, cez sandálky či plátené topánky s viazaním a baleríny. Hneď by som brala všetky z nich a myslím, že aj vy!

Vynechať nemôžeme ani kabelky, ktorých má H&M momentálne strašne veľa. V poslednej dobe sa rozšírila ponuka najmä malých crossbody kabeliek najmä v bielej, čiernej, šedej farbe či nude odtieňoch.


Aj keď šiltovky nenosím, v poslednej dobe som začala uvažovať, že si nejaké kúpim. Dnes sú veľkým trendom a práve tie semišové, saténové či s rôznymi vzormi nájdete v H&M. Medzi novinkami sú aj krásne slnečné okuliare alebo moje veľmi obľúbené headbandy.


Na záver tú máme nádherné kúsky z bižutérie. Mne osobne sa chokery strašne páčia a keď som uvidela tieto, nevedela som z nich spustiť oči. Tiež je skvelé, že vytvorili "sadu" týchto náhrdelníkov s náramkami. Okrem toho vás však určite očaria aj náušnice či náhrdelníky.


Máte radi/y H&M? Čo sa vám z týchto noviniek zapáčilo najviac? Aké módne trendy obľubujete? Ktorý kúsok z H&M máte najradšej?









3 comments

  1. H&M naprosto miluji a už se těším, až vydám další díl Co mě zaujalo v květnu na H&M :) Určitě se tam objeví i kousky, které jsi zde zmínila.

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Krásný článek, plný nádherných věcí! Nevím, co bych si měla dřív vybrat! :D H&M má dokonalé oblečení a já tam nakupuji velmi ráda! :) ♥
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
  3. majú naozaj krásne veci :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.