PANTENE PRO-V AQUA LIGHT

Dnes by som vám chcela predstaviť vlasové produkty od značky Pantene z rady Aqua Light. Tieto produkty ste mohli vidieť v mojom predchádzajúcom článku a tak som sa rozhodla, že vám o nich niečo poviem a možno sa o nich niečo nové dozviem aj ja, keďže som si ich vopred nevybrala. Poďme teda na to!


Ako môžete vidieť, kúpila som si spolu 3 produkty a myslím, že je sú to aj všetky produkty z tejto rady. Vlasovú kozmetiku Pantene som už raz vyskúšala, no inú radu a bola som s ňou celkom spokojná, takže som zvedavá na tieto produtky.


Prvým produktom je šampón na vlasy, ktorý má vlasy vyživiť bez ich zaťažovania. Dôkladne vlasy umyje, hĺbkovo vyčistí a krásne ich má vyživiť. Vôňa je naozaj krásna a som zvedavá, či vo vlasoch vydrží aj po umytí.

Ďalším produktom je balzám na vlasy so sklonom k masteniu sa. Pre krásne čisté vlasy bez pocitu zaťaženia by sa tento balzám mal používať so šampónom. Taktiež nádherne vonia a jeho konzistencia vyzerá byť trošku hustejšia, takže uvidíme.

Na koniec je tu ľahká vyživujúca maska na vlasy. A rovnako ako ostatné produkty z tejto rady, aj ona má vlasy zanechať krásne, pevné a bez pocitu zaťaženia. Po jej nanesení je potrebné vlasy ešte zmyť a vlasy by mala zregenerovať za 2 minúty.


Čo hovoríte na tieto produkty? Už ste vyskúšali značku Pantene? Aké vlasové prípravky vás od nej zaujali?







2 comments

  1. Od Pantene mám ten šampon a je fajn :-)

    ReplyDelete
  2. Nakoľko som maniak na vlasové šampóny, tak som už mala niekoľko od pantene a bola som s nimi veľmi spokojná, určite vyskúšam aj túto radu:)

    http://thenoela.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.