OMBRÉ NAILS

Dosť sa mi zapáčil nápad, že by som vám sem pridávala moje nechtíky na inšpiráciu a tak tu mám dnes pre vás ďalšie, čerstvo urobené. Napadlo ma, že už je to rok, čo gélové nechty mám a tak začínam viac a viac rozmýšľať nad článkom, ktorý by bol celý zameraný na gélové nechty a moju skúsenosť s nimi. Dúfam, že sa vám ten dnešný článok bude páčiť a pokiaľ by ste mali záujem o už spomínaný typ článku, určite mi napíšte. Poďme teda na to!






Páčia sa vám gélové nechty? Čo hovoríte na moje čerstvo urobené? Aký motív či farbu by ste zvolili vy?






14 comments

  1. Já mám poruchu imunity a souvisí to i stím, že mám velmi slabé nehty, které se mi lámou třeba v půli až do krve. Proto mám gelové nehty a jsem s nimi spokojená, protože je to v mém případě záchrana. :) Momentálně mám tmavě modré, ale rozhodně vypadají lépe světlejší odstíny, takže až tam za 2 týdny půjdu, mám v plánu jít do světle růžové nebo bílé. :)
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  2. to je luxus! škoda jen, že já bych si to v práci zničila.. :( fakt nádhera ! :)

    ReplyDelete
  3. tie sú nádherné :) mne sa to veľmi páči, ale moc také nenosím, pretože mi to po čase začne vadiť a ani pri práci ich nemôžem mať :) ale ruky vyzerajú upravenejšie a tie rôzne motívy a farby čo sa dajú spraviť sú úžasné :)

    ReplyDelete
  4. Jsou nádherné, také jsem nosila gelové nehty a byla jsem spokojená, jen pak ty nehty po sundání jsou jako papírky, teď nosím gellak a je super, nehty jsou s ním docela pevné a dělám si ho doma sama, ty na nehty chodíš k nehtařce nebo jsi tak šikovná ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chodím ku kozmetičke, takto pekné nechtíky by som si asi sama urobiť nevedela, keďže len pri lakovaní to vyzerá niekedy nepekne, teda aspoň jedna ruka, haha :)

      Delete
  5. Opravdu moc krásné!
    Já bych asi na to neměla nervy, nebo by se mi nechtělo, ale vypadá to opravdu nádherně :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
  6. tieto sú nádherné! :)
    ja som umelé mala asi 2x, ale nevyhovovalo mi to úplne :(

    ReplyDelete
  7. Nádhera! Nechtíky máš luxusné! O takých môžem ja len snívať :D Gélové nechty som mala len dvakrát, no žiaľ mi nevyhovovali.

    ReplyDelete
  8. Moc pěkné nehtíky, to ombré vypadá super :)

    ReplyDelete
  9. Sú krásne ♥ Aj fotky sa mi veľmi páčia :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.