NEW BEAUTY PRODUCTS

Nakupovanie kozmetiky zbožňujem a keďže mi pribudlo do mojej kozmetickej zbierky zopár skvelých a zaujímavých produktov, ktoré by som s vami chcela zdielať, mám tu pre vás ďalší článok! Produkty sú opäť nie len na starostlivosť, ale je tu aj zopár kúskov z dekoratívnej kozmetiky, takže pokiaľ ste zvedaví, určite pokračujte v čítaní celého článku.


Do obchodu som najprv išla s tým, že si musím kúpiť ďalšiu ceruzku na obočie od Catrice, ktorú už pomaly míňam, no keďže ju najprv nemali, skončila som s ceruzkou na pery od Essence v odtieni 06 Satin Mauve a dlhotrvajúcou ceruzkou na oči taktiež od Essence v telovej farbe v odtieni 25 Say Hi Light, ktorú mám v pláne používať na zvýraznenie obočia. Konečne som si však potom kúpila aj už spomínanú ceruzku od Catrice s kefkou, ktorú používam stále dokola a neviem si ju vynachváliť. Tá je v odtieni 40 Don't Let Me Brown.





Ďalším produktom je denný krém na problematickú pleť od Balea. V jednom z mojich predchádzajúcich beauty haulov ste mohli vidieť, že som si kúpila zopár produktov Balea na problematickú pleť a tak som sa rozhodla, dokúpiť si aj tento denný krém, keďže som na deň a počas noci mala nočný krém Balea. Som veľmi zvedavá, ako s týmto krémikom budem spokojná a aké bude mať účinky.

Priateľ ma potešil týmto krásnym novým Tangle Teezerom. Po novom Tangle Teezeri som sa obzerala aj ja, pretože ich na Alze mali za úžasnú cenu a keďže ich milujem, rozmýšľala som nad ďalším. Avšak on bol šikovnejší a jeden mi objednal. Pôvodne mal byť ružový, no poslali čierny, pretože už ich nemali na sklade. Pokiaľ stále váhate nad kúpou Tangle Teezeru, určite do neho choďte!

Medzi posledné 3 produtky patria produtky na vlasy od značky Pantene. Opäť sa mi doma míňa šampón na vlasy, takže som si rýchlo musela ísť kúpiť nový. Dopredu som nemala nič vybraté, takže po dlhom uvažovaní v obchode som si nakoniec zobrala veľké balenie šampónu a kondicionéru Aqua Light na vlasy so sklonom k masteniu sa a prihodila som k nim aj vyživujúcu masku na vlasy.





Máte doma Tangle Teezer? Ako ste s ním spokojní/y? Vyskúšali ste už produkty na vlasy Pantene?











3 comments

  1. Krásny článok! Nakupovanie kozmetiky je aj mojim veľkým koníčkom a veľmi rada skúšam nové veci! Ceruzku od Catrice mám už asi tretiu a neviem si ju vynachváliť, od Essence som ceruzky ešte neskúšala. Máš môj follow cez GFC :)
    Caroline

    ReplyDelete
  2. Mám pocit, že tu tužku na rty mám doma taky :)
    Tangle teazer doma nemám, ale docela mě láká. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Bez kartáče Tangle Teezer se neobejdu, je to moje nezbytnost :-) večer si s nimi rozčesávám po umytí vlasy. Jinak Pantene na vlasy nepoužívám, mám ráda spíše přírodní péči...
    All my cosmetics

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.