MOTHER'S DAY GIFT IDEAS

Deň matiek sa nám pomaly blíži a tak som sa rozhodla urobiť článok s tipmi na darčeky práve na tento sviatok. Takže pokiaľ sa stále rozhodujete alebo ešte vôbec neviete, na čo sa zamerať a čo kúpiť, určite pokračujte v čítaní celého článku. Dúfam, že vám pri vyberaní pomôže a inšpirujete sa ním!

sprchový gél - myslím, že jeden z najtypickejších darčekov, ktoré sa dávajú, no stačí vybrať nejaký v peknom balení a s príjemnou vôňou, ktorú vaša mamina má rada a aj obyčajný sprchový gél poteší.

krém na ruky - keď už sme pri tej kozmetike, pekným darčekom je aj voňavý krém na ruky. Najlepšie je vybrať taký, ktorý svojou veľkosťou nebude v kabelke zaberať príliš veľa miesta a vaša mamina si vždy na vás spomenie.

malá peňaženka - skvelým darčekom je aj malá peňaženka na drobné, ktorú vaša mamina môže mať taktiež stále pri sebe a je to darček, ktorý určite využije.

šperk - pokiaľ vaša mamina rada nosí šperky, výbornou voľbou je aj retiazka s písmenkom, buď iniciálkou jej či vášho mena. Okrem retiazky sa môžete poobzerať aj po nejakom peknom náramku s jemnými príveskami. Pokiaľ máte s maminou Pandoru a chcete do darčeku investovať trošku viac, milým prekvapením môže byť práve váš spoločný prívesok matka a dcéra.

sviečka - taktiež jeden z klasických darčekov, ktorý však človeka veľmi poteší. Vyberajte takú, ktorá nie len krásne vonia, ale nech má aj pekný a štýlový design.

pero - pekným darčekom môže byť aj pero s menom či s rôznym príveskom.

rúž - aj z dekoratívnej kozmetiky vyberiete príjemný darček a dobrým odtieňom rúžu nič neskazíte.

olejček na nechtovú kožičku - trošku netradičným darčekom je aj olej na nechtovú kožičku. Možno si poviete, že to nie je ten správny darček, no práve tieto olejčeky dnes už nájdete s neskutočne nádhernými vôňami a dokonca aj s kvetmi vo vnútri.

kvety - nádherným darčekom je aj krásna a jednoduchá kytica, ktorá je urobená na mieru pre vašu maminu. Môže obsahovať rôzne odkazy či iné kyticové doplnky.
Pokiaľ by ste však nechceli ostať pri materiálnych darčekoch, skvelým tipom, ktorý určite poteší je aj darčeková poukážka na masáž či môžete vašu maminu zobrať do kina alebo na predstavenie. Môžete spoločne zájsť ku kozmetičke či kaderníčke a urobiť si tak babský deň. 

Niekedy sú práve zážitky viac ako materiálny darček, pretože môžete na ne spoločne spomínať a poriadne si ich užiť. Myslíte však na to, že hocičo od srdiečka vašu mamina určite poteší. Či to budú raňajky do postele, čokoláda alebo ručne vyrobený darček!


Už ste kúpili nejaký darček? Ktorý z tipov sa vám zapáčil najviac? Rozmýšľali ste len nad materiálnymi darčekmi?

5 comments

  1. Moc super rady! Určite sa nechám inšpirovať. Ďakujem. :)

    ReplyDelete
  2. super typy, já asi zůstanu u květiny, i když přemýšlím nad kosmetikou.. nicméně ještě nic nemám :-D

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Ziaja jsou sice polské masky, ale rozhodně stojí za to

    ReplyDelete
  4. Super článek se super tipy :) Zaujal mě ten krém na ruce, vypadá krásně :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.