MANUFAKTURA COSMETIC SPECIALS

Manufaktura je jedna z mojich obľúbených kozmetických značiek a vždy do ich kamenného obchodíku veľmi rada zavítam. Ich produkty sú proste úžasné a vždy som nadšená, keď si od nich kúpim nejaký nový produkt. Na ich stránke som našla špeciálnu sekciu s produktami, ktoré neboli vždy pre túto značku typické a zaujali ma až natoľko, že som sa rozhodla vám o nich urobiť článok!



Manufaktura do svojej širokej ponuky pridala aj BB krémy v dvoch odtieňoch - medium light a medium dark. BB krémy obsahujú bambucké maslo, mandľový olej a panthenol. Tieto BB krémy sú skvelé, pretože sa majú prispôsobiť vašej pleti, hydratovať ju a zároveň pleť zmatniť a zakryť nedokonalosti. Rovnako ako celá kozmetika, aj tieto BB krémy sú na prírodnej báze. Okrem toho neobsahujú silikóny, ropné oleje či iné chemické látky. Taktiež sú v nich obsiahnuté výťažky z rebarbory, papáje, ovsa a nechýba tam ani vitamín E či kyselina hyalurónová.



Ďalším produktom je olejček na nechty a nechtovú kožičku s obsahom rastlinných výťažkov zanechá nechty krásne vyživené a spevnené. Taktiež sa v ňom nachádza olej z mandľových, marhuľových a hroznových jadierok, panthenol, citrónový a levanduľový esenciálny olej a vitamín E. Nechtové lôžko by sa olejom malo natierať raz do týždňa.

Medzi "novinky" patrí aj peeling na ruky, ktorý ruky vyživí a zjemní najmä vďaka obsahu mandľového oleja. Taktiež je na prírodnej báze a neobsahuje žiadne farbivá či konzervanty. Ruky zbaví odumretej pokožky, prekrví ich a sú zamatovo jemné. Tento peeling má nielen krásne balenie ale aj krásnu marhuľovú vôňu.


Čo mňa na týchto beauty vecičkách najviac zaujalo sú práve krásne rozjasňovače v dvoch farbách - zlatej a striebornej. Rozjasňovače obsahujú rastlinné oleje a včelí vosk a tak dodajú pleti krásny a svieži vzhľad



Posledným produktom je prírodný dezodorant. Dezodorant obsahuje kamenec, ktorý zabraňuje poteniu a množeniu baktérií, ktoré sa podieľajú na vzniku zápachu. Jeho výdrž je 24 hodín a je hypoalergénny. Taktiež je bez parfumácie a nezanecháva biele škvrny.



Máte radi/y Manufakturu? Už ste vyskúšali nejaké ich produkty? Boli ste spokojní? Ktorý z týchto produktov vás zaujal najviac?




5 comments

  1. Už veľmi dlho sa chystám do tohto obchodíku niečo nakupiť lebo o ňom počujem len samé chvály
    Ten BB cream vyzera veľmi lákavo :)

    ReplyDelete
  2. Manufakturu miluji , momentálně mám doma řadu mrtvé moře, měla jsem pivní, levandulovou , šumivé bomby, pánskou řadu , sirupy , teď mám ještě pleťovou vodu, se vším jsem byla spokojená, ale dekorativku jsem tedy ještě nezkoušela, zajímal by mě ten BB cream.

    ReplyDelete
  3. Tejto značky som ešte nemala vôbec nič, no zrejme to musím napraviť. :)

    ReplyDelete
  4. Ja som od nej este nikdy nic neskuala, ale velmi rada by som to konecne zmenila :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  5. Manufakturu mám hodně ráda, krémy od této značky jsou nejlepší :) Zaujaly mne však teď i ty BB krémy :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.