EMPTIES | MAY 2017

Dnes tu mám pre vás nový typ článku, na ktorý som sa už dlho tešila a pripravovala ho. Je to článok empties, ktorý môžete poznať pod názvom spotrebované produkty a keďže niekedy sa nedá na všetko urobiť recenzia alebo niektoré produkty vypoužívam skôr, ako ich stihnem odfotiť, rozhodla som sa, že tento typ článku budem mať na blogu aj ja. Dúfam, že sa vám bude páčiť a možno si niečo zakúpite aj vy!


Ako môžete vidieť, produktov mám celkom dosť a líšia sa od seba aj typom starostlivosti či tým, na čo sú určené. Niektoré výrobky, ktoré som spotrebovala tu nie sú buď z toho, že som ich vyhodila, no tie, ktoré som vypotrebovala na intráku som sa rozhodla do článku pridať aspoň obrázkami, keďže som prázdne balenia nechcela brať naspäť domov.



AVON Clear Skin Professional Peel-off Face Mask

Táto maska patrí medzi moje ultimate favorites a používam ju už veľmi dlho. Minula som už asi 3 balenia a jej výdrž je celkom dlhá. Je to zlupovacia maska na čierne bodky s kyselinou salicylovou. Má modrú farbu a dosť lepkavú konzistenciu, čo môže byť trošku problém najmä pri jej nanášaní. Zlupovanie masky je trošku bolestivejšie, no efekt je úžasný a viditeľný ihneď po prvom použití

🗢🗢🗢🗢🗢


Clinique Liquid Facial Soap

Tento čistiaci gél od Clinique bol súčasťou mini balenia 3 step čistiaceho balenia na zmiešanú pleť. Gél nemá žiadnu výraznú vôňu, konzistencia je celkom dobrá a taktiež dobre pení. Musím povedať, že pleť trošku vysušuje, ale nie je to nič hrozné, avšak myslím, že som od neho očakávala trošku viac.

🗢🗢🗢🗢🗢


Yves Rocher Sexy Pulp Mascara

Túto špirálu som dostala v Yves Rocher ako darček a hneď sa mi zapáčila najmä kvôli svojej malej a šikovnej veľkosti. Špirála mi zo začiatku celkom vyhovovala, avšak postupom času som s ňou prestávala byť spokojná. Neskôr na mihalniciach zanechávala kúsky špirály a nevyzeralo to dobre. Taktiež uprednostňujem skôr umelé kefky, než tie syntetické, no pracovalo sa s ňou dobre.

🗢🗢🗢🗢🗢


Balea Cleansing Wipes Normal to Combinate Skin

Toto mini balenie odličovacích obrúskov som si kúpila do kabelky na osvieženie a prípadné odlíčenie pleti. Veľkosť je naozaj skvelá na cestovanie. Vôňa je veľmi príjemná, avšak na dokonalé odlíčenie celej tváre by ste obrúskov minuli celkom veľa, preto sú vhodnejšie buď na doodlíčenie pleti, alebo len na odstránenie menšej vrstvy make-upu, špirálu však odstránia ťažšie. Podľa mňa sú však aj tak skvelým pomocníkom na cesty a mojej pleti vyhovovali.

🗢🗢🗢🗢🗢


Yves Rocher Cerisier En Fleurs Toilet Water

Túto toaletnú vôňu som dostala od priateľa a hneď ma dostala svojou nádhernou čeresňovou vôňou. Je to toaletka ako stvorená na jar či leto, má veľmi ľahkú vôňu a pokiaľ si jej dáte viac, naozaj ju budete cítiť celý deň. Určite tieto voňavky od Yves Rocher odporúčam vyskúšať!

🗢🗢🗢🗢🗢


Hanus Rose Water

Táto ružová voda bola moja úplne prvá a bola som s ňou veľmi spokojná. Ružová voda je perfektná pre každý typ pleti a doma by ju mal mať určite každý. Pleti dodá veľa vitamínov a krásne cítite, ako sa pleť vyživuje a vypína. Zo začiatku mi jej veľmi výrazná vôňa ruží celkom dosť vadila, no po čase som si na to zvykla a už mi to nerobilo problém. Inak je táto vodička úplne bez problémov a stojí za vyskúšanie!

🗢🗢🗢🗢🗢


Oriflame Love Nature Tea Tree Oil

Tea Tree olej bol súčasťou sady na mastnú pleť a tak som si ju zo zvedavosti objednala, keďže som prírodnú kozmetiku od Oriflame ešte nevyskúšala a ani Tea Tree olej. Je to naozaj zázrak na vyrážky a hneď som sa naň obrátila, nie len keď som už vyrážku mala, ale aj keď sa mi ešte len robila. Pekne ju stiahol a vysušil a moja pleť vyzerala po použití tohto olejčeka už o niečo lepšie.

🗢🗢🗢🗢🗢


Catrice Eyebrow Pencil

Táto ceruzka na obočie od Catrice je mojou nezbytnosťou a stále si ju dookola kupujem. Momentálne používam odtieň 40 Don't Let Me Brown a som s ňou veľmi spokojná. Vďaka kefke je tvarovanie obočia jednoduchšie a rýchlejšie.

🗢🗢🗢🗢🗢


Oriflame Love Nature Tea Tree Cleansing Wipes

Tieto odličovacie obrúsky boli súčasťou Tea Tree sady pre mastnú pleť od Oriflame rovnako ako aj už spomínaný Tea Tree olejček vyššie. Vôňa je veľmi príjemná a taktiež je skvelé, že obrúsky po otvorení nevysychajú. Odlíčenie je celkom dobré, akurát veľkou nevýhodou je to, že nie sú určené na odlíčenie očí, čo sa stalo pre mňa trošku problém, keďže som si oči potom musela odličovať zvlášť. Make-up dá inak v pohode dole a na odlíčenie vám postačí jeden obrúsok, pretože sú celkom dobre napustené.

🗢🗢🗢🗢🗢


Balea Micellar Water 

Micelárka celkom dlho vydrží a je bez vône. S odlíčením make-upu problém nemá, no pri špirále jej to trvá trošku dlhšie. Pre mňa je celkom nevýhodou to, že pri väčšom množstve pení a v očiach štípe. Podľa mňa patrí medzi také stredne dobré micelárky a pokiaľ hľadáte nejakú za rozumnú cenu a nenosíte veľa vrstiev make-upu, určite vám táto postačí.

🗢🗢🗢🗢🗢


Garnier Ultra Doux Trésors De Miel Hair Shampoo

Tento šampón som používala spolu s kondicionérom a musím povedať, že som s oboma produktami bola veľmi spokojná. Má nádhernú medovú vôňu, vlasy sú vyživené, na pohľad pekné a taktiež krásne voňavé. Penenie je super a veľké balenie vydrží celkom dlho.

🗢🗢🗢🗢🗢


Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal

Masku od tejto značky som vyskúšala úplne prvýkrát a veľmi milo ma prekvapila. V prvom rade, design je úžasný. Balenie vydržalo na asi 3 aplikácie, pričom som na pleť dávala celkom hrubú vrstvu. Má tyrkysovú farbu a krásnu vôňu, avšak mi príde, že po zaschnutí tá vôňa prestane byť až taká príjemná. Zmýva sa v pohode a pleť je rozjasnená, hladká a čistá.

🗢🗢🗢🗢🗢

Garnier Ultra Doux Oatmeal & Rice Milk Shampoo

Tento šampón sa stal mojím miláčikom a strašne rada som ho používala. Jeho vôňa je nádherná a vo vlasoch dlho vydrží. Vlasy sú zdravé, jemné, lesklé a vyživené. Penenie je super a balenie taktiež vydrrží dlho.

🗢🗢🗢🗢🗢

Garnier Ultra Doux Oatmeal & Rice Milk Balm Mask

Rovnako ako aj so šampónom, aj s touto maskou som bola nadmieru spokojná. Nádherne voňala a krásne prevoňala aj vlasy. Stačilo jej málo a vlasy boli jemné, vyživené a taktiež pekne zacelila aj končeky.

🗢🗢🗢🗢🗢

Bic Miss Soleil Shavers

Možno bude pre niekoho divné, že sem dávam aj žiletky, no tieto vám jednoznačne musím predstaviť. Vždy som mala problém, že žiletka bola rýchlo tupá alebo rýchlo zhrdzavela a tak som ju musela neustále meniť. Raz som mala niekde v časopise túto Bic žiletku a odvtedy ich používam stále. Jedna vydrží aj viac ako mesiac a stále nie je tupá a ani hrdzavá. Naviac majú krásny design a skvelo sa v ruke držia, takže určite ich odporúčam vyskúšať.

🗢🗢🗢🗢🗢


Ktorý z produktov vás zaujal? Máte radi/y kozmetiku Avon či Oriflame? Používate micelárky alebo normálne odličovače?










11 comments

  1. od Oriflame mám veľmi rada tú prírodnú radu :) zaujal ma aj tento tvoj olejček :) opäť oceňujem krásne fotky a spracovanie článku :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Tea Tree olejček určite doporučujem

      Delete
  2. Ta růžová voda by určitě stála za zkoušku, krásné fotky.

    ReplyDelete
  3. Skvelé fotky a skutočne dobre spracované. :) Myslím, že z týchto produktov som zatiaľ nemala vôbec nič. :)

    ReplyDelete
  4. Zajimave, moc me zaujala ta ruzova voda =)

    DREAM MORE

    ReplyDelete
  5. Pěkný článek a krásné fotky :) zaujala mě ta růžová voda, jinak z těchto produktů jsem měla jenom tu masku od Freemana, ale nějak extra mě nenadchla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Ja som s ňou bola spokojná, tak uvidím, ako budem s ďalšími od Freemana :)

      Delete
  6. Super článok :) veľmi sa mi páčia tie obrázočky produktov v rohoch fotiek :)
    Inak z toho Clinique mydla na pleť som aj ja bola sklamaná, asi som mala až priveľmi vysoké očakávania :(

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  7. Řasenku od YR mám také jako dáreček a stále ji používám a jsem stále spokojená, tak uvdíme, co bude dál... :) Šampon od Garnieru mi vůbec na vlasy nevyhovoval, ale kondicionér ano.:) Jinak ostatní produkty neznám.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  8. Ja mám tú riasenku Yves Rocher veľmi rada, zatiaľ sa mi nestalo, aby mi zanechávala na riasach kúsky riasenky. Robí mi to však momentálne moja milovaná Lash Sensational od Maybelline čo som dosť nemilo prekvapená.
    Bianka

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.