DM BOX

Dnes tu mám pre vás nový beauty článok! Pred nedávnom značka DM spustila súťaž o krásny DM box plný ich výrobkov a tak sme sa do tejto súťaže skúsili zapojiť, kedže do DM chodíme neustále nakupovať a ich produkty sú proste skvelé. Nakoniec sme teda aj jeden z týchto boxíkov vyhrali a tak som sa rozhodla, že vám ukážem, aké produkty sa v ňom nachádzali. Prajem vám príjemné čítanie!


DM box má nádherný jarný design a k tejto tématike boli samozrejme ladené aj úžasné produkty!





V tomto DM beauty boxe sa nachádzalo spolu 6 produktov z rôznych značiek DM. Všetky produkty sú v jarnej tématike a všetko je krásne spolu zladené. Ako môžete vidieť, máme tu 3 produkty od Balea, 2 produkty od Alverde, ktorú som ešte mimochodom vôbec neskúšala, a jeden produkt od DM Bio.

Prvým produktom je táto marcipánová tyčinka v horkej čokoláde od DM Bio, ktorá vyzerá veľmi chutne.

Ďalším produktom je krém na ruky od Alverde s extraktmi z medovky a  mäty a s prírodným jojobovým olejom a bambuckým maslom. Som veľmi rada, že tam boli aj vecičky z tejto značky, pretože je to práve tá prírodná časť DM a teším sa, ako s jej produktami budeme doma spokojní.

Tretím produktom je tento nádherný telový krém obohatený o olej z bavlny, slnečnicový olej a vitamín E. To balenie a design je proste dokonalé! Akurát neviem, či v kamennej predajni DM práve tento krém majú aj k normálnemu zakúpeniu. Každopádne je to naozaj krásny výrobok!

Ako môžete vidieť, tento telový sprej je krásne ladený k telovému mlieku. Taktiež neviem, či ho normálne dostanete v DM, no som z neho unesená! Má krásnu mangovú vôňu a bola by naozaj škoda, keby ho nemáte možnosť vyskúšať aj vy. Okrem toho obsahuje zloženie panthenolu a glycerínu, výťažok z bavlny a alantoínu pre krásnu pokožku.

Od Alverde tu máme ďalší produkt a tentokrát je to telové mlieko s extraktmi mäty a tymiánu. Má veľmi zaujímavú, no zároveň príjemnú a peknú vôňu. Taktiež obsahuje výťažky z bambuckého masla a tak má pokožku krásne hydratovať.

Posledným produktom je toto jemné tekuté mydlo s vôňou bazy a čerešne. Pokožku má hydratovať a zanechať ju v prirodzenej rovnováhe. Obal je naozaj krásny a vôňa je dokonalá!



Zaujal vás tento DM box? Prihlásili ste sa do súťaže aj vy? Ktorý produkt vám najviac padol do oka?



9 comments

  1. Pravidelně se hlásím, ale zatím se mi jen poštěstilo jednou a to u baby boxu :-) určitě mě zaujalo tělové mléko :-)

    ReplyDelete
  2. Na DM box jsem nikdy štěstí neměla, ale už ta krabička je nádherná. Asi největší radost bych měla z tekutého mýdla :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. To tekuté mydlo vyzerá naozaj úžasne :)

      Delete
  3. krásne zabalený boxík,a ešte krajšie balenia produktov! :) tú marcipánovú tyčinku som mala, a je skvelá! :) zaujal ma Alverde krém na ruky:)
    inak som veľmi rada, že som objavila tvoj krásny blog :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem :) Som rada, že sa ti tu páči, tyčinku už stihla mamina zjesť, tak snáď bola tak chutná, ako hovoríš :)

      Delete
  4. U nás v SR sú boxy o ničom, vy ich máte super, tie by som hneď brala. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Krááásne fotky! ♥ To mydlo na ruky mám momentálne doma už v druhom balení, neviem sa nabažiť jeho vône :D :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  7. Já jsem tu limitku snad ani u nás v DM neviděla... ale třeba už tam je.:) Boxík se jim opravdu povedl.:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.