MINI BEAUTY HAUL

Pred nedávnom som bola opäť na menšom nákupe kozmetiky a tak som sa rozhodla, že vám pofotím moje najnovšie kozmetické úlovky. Všetky produkty patria k starostlivosti o pleť a pokožku a keďže sa mi viac rozšírilo akné, všetky sú viac-menej práve na tento problém.



Rozhodla som sa, že na pleť a akné vyskúšam aj normálnu a lacnejšiu kozmetiku, pretože mi príde, že občas práve tieto produkty pôsobia lepšie a majú väčší účinok, ako niektoré drahé z lekárne. Okrem toho som si opäť kúpila aj moju obľúbenkyňu, ale to uvidíte ďalej.

Pokiaľ máte problémy s akné, veľmi dobré je vyskúšať aj termálnu vodu, ktorá nie len príjemne osvieži, ale taktiež pokožku upokojuje a hojí ju. Túto termálku od Avène som už niekoľkokrát vyskúšala a vždy sa teším, keď mám novú. Stačí si ju len nastriekať buď na tvár, alebo celé telo a za pár sekúnd sa do pokožky vpije. Ja som si kúpila rovno to najväčšie balenie, pretože sa viac oplatilo, no nájdete ju v klasickom a aj cestovnom balení.

Ďalej tu máme produkt 3v1 - čistenie, peeling a maska od značky Balea, ktorý obsahuje kyselinu salicylovú a zinok a má bojovať proti akné. Od Balei som pleťovú kozmetiku ešte poriadne nevyskúšala, takže som zvedavá na výsledky po dlhodobom používaní.

Kúpila som si aj túto samohrejivú masku od Garnier, ktorá uvoľňuje a hĺbkovo čistí póry. Taktiež obsahuje kyselinu salicylovú a k tomu extrakt z eukalyptu, ktorý je skvelý najmä na zmiešanú a problematickú pleť. Od Garnier je to moja prvá maska, pretože som väčšinou používala len normálne produkty v tube, takže sa na ňu teším!

Od Balea tu mám aj masku proti akné s liečivým bahnom, kyselinou salicylovou a zinkom. Jedno balenie obsahuje 2 masky.

Z tej istej rady som si kúpila aj nočný krém na akné. Mali aj denný, no keďže som nočný ešte nikdy neskúsila a príde mi, že práve nočné krémy sú veľmi dôležité, pretože vtedy pleť oveľa lepšie vstrebe látky a regeneruje, siahla som nakoniec po ňom.

No a nakoniec tu mám náplasti na akné s kyselinou salicylovou, ktoré majú pôsobiť na akné a zabrániť jeho tvorbe. Náplastí je v balení 36. Stačí ich len odlepiť a dať priamo na vyrážku. Najlepšie je ich mať na pleti počas noci, pretože pôsobia 8-10 hodín.


Ktorý z produktov vás najviac zaujal? Máte radi/y značku Balea? Vyskúšali ste už masky od Garnier?








6 comments

  1. tú termálnu vodu by som radavyskúšala, musí to byť skutočne príjemná záležitosť :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite ju odporúčam vyskúšať! Budeš s ňou veľmi spokojná ;)

      Delete
  2. Termální vodu jsem měla jako dárek v Elle, ale ještě jsem ji nestihla vyzkoušet :-) a Baleu miluju, hlavně ty voňavé sprchové gely za pár korun :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvýkrát som ju taktiež vyskúšala vďaka Elle :) Tie malé cestovné balenia sú rozkošné!

      Delete
  3. Avene neznám, ale docela se mi líbí. Jinak já už se Balee docela vyhýbám, ale některé výrobky má skvělý :)

    ReplyDelete
  4. I love Balea:) Great beauty products:)
    kisses

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.